Android Auto Wireless funcționează cu Galaxy S20 și Galaxy Z Flip

954
Sursa Foto: via SamMobile.com

Google a adăugat în mod oficial Android Auto Wireless ca suport pentru Samsung Galaxy S20 și Galaxy Z Flip. Aproape fiecare telefon pilot lansat de Samsung în ultimii câțiva ani a primit asistență Android Auto fără fir în urmă cu aproximativ jumătate de an. Acum Google a adăugat alte dispozitive Samsung pe listă, inclusiv pe Galaxy S20 și Galaxy Z Flip.

Android Auto Wireless a fost lansată de Google în luna aprilie 2018. Această funcție face exact ceea ce spune și numele. Permite permite smartphone-urilor să beneficieze de experiența Android Auto într-o mașină. Android Auto este una dintre cele mai bune modalități de a vă conecta în timp ce conduceți mașina. Cu Android Auto, puteți face acest lucru fără a fi nevoie să vă conectați telefonul la sistemul de infotainment al mașinii.

Google nu a menționat numele celor trei telefoane din seria Galaxy S20. Astfel este logic să presupunem că Android Auto Wireless a fost disponibil pentru toată seria. Acum jumătate de an, Galaxy S10 și S10+ au fost specificate doar ele. Colegul de serie, Galaxy S10e nu și nici nu a primit Android Auto. Nu este clar de ce s-a întâmplat asta, dar sperăm că istoria nu se va repeta cu seria Galaxy S20 și modelul de bază nu a fost omis.

Mai multe telefoane high-end Samsung au suport Android Auto Wireless

S-ar putea adăuga suport la mai multe telefoane Galaxy care rulează Android 10? Destul de interesant, ultimele adăugări ale Google la lista sa de telefoane compatibile cu Android Auto sugerează că „alte dispozitive Samsung”, în afară de Galaxy S20 și Galaxy Z Flip, ar putea primi Android Auto, cel puțin atâta timp cât rulează Android 10 sau mai nou. S-ar putea ca dispozitivele suplimentare lansate cu Android 10 să nu fie acum compatibile cu Android Auto Wireless. Poate fi doar o modalitate pentru Google să spună că suportul va fi adăugat mai târziu mai multor dispozitive Galaxy.

Android Auto Wireless este disponibil în 36 de țări. Printre aplicațiile acceptate sunt Google Maps și Waze, Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music, Apple Music și Spotify. Aplicațiile de mesagerie includ WhatsApp, Facebook, Google Hangouts, Skype și Telegram.

Iată telefoanele compatibile cu Android Auto Wireless: Galaxy S8/S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S9/S9+, Galaxy Note 9, Galaxy S10/S10+ și seria Galaxy Note 10. Acum fac parte din acest grup și Galaxy S20 și Galaxy Z Flip. Sigur că aveți nevoie de o mașină care acceptă modul wireless. Pentru ca Android Auto să funcționeze pe aceste telefoane este nevoie de minim Android Pie sau versiunea v4.7 a aplicației Android Auto Wireless.

Oricare ar fi situația, Android Auto este acum disponibil pe mai multe dispozitive Samsung ca niciodată. Știm acum că proprietarii de Galaxy S20 și Galaxy Z Flip ar trebui să aibă acces la această caracteristică încă din prima zi.