Android Auto este extrem de lent cu seria Samsung Galaxy S21

709
Android Auto este extrem de lent cu Samsung Galaxy S21
Sursa Foto: via phonandroid.com

Android Auto își face treaba lui și o face foarte bine. Dar, mai mulți utilizatori ai seriei Samsung Galaxy S21 raportează mari încetiniri ale aplicației, chiar dacă smartphone-ul lor de ultimă generație ar trebui să ofere performanțe de cea mai înaltă clasă. Sigur că acești utilizatori așteaptă o remediere a situației printr-o actualizare de software.

Muzică, apeluri, navigare… Android Auto vă permite să implementați anumite funcții ale smartphone-ului dvs. direct pe ecranul vehiculului dvs. Focusat pentru drum, serviciul permite șoferului să aibă acces rapid la aplicații emblematice, dar unele informații și interacțiuni sunt limitate. Cu toate acestea, conform PhonAndroid, aplicația Android nu este lipsită de erori. În special atunci când este folosită cu telefoanele emblematice din seria Galaxy S21.

Seria Samsung Galaxy S21 are probleme cu Android Auto

La începutul anului, Google a trebuit să corecteze problema conexiunii Android Auto cu seria Samsung Galaxy S21. Și problemele continuă, conform mărturiilor unor utilizatori. Aceștia au diferite probleme de conexiune cu Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Galaxy S21 Ultra. Sunt cazuri când aplicația este extrem de lentă atunci când este conectată la unul dintre aceste modele. Până la punctul de a împiedica utilizatorii să se bucure de serviciu așa cum ar trebui.

Prin urmare, există în mod evident o problemă de compatibilitate între seria emblematică Samsung și aplicația Google. Misterul rămâne însă, Google și Samsung nu au comunicat încă nimic pe acest subiect. La rândul lor, utilizatorii au încercat mai multe tehnici pentru a rezolva problema. Începând cu schimbarea cablului USB pentru a conecta smartphone-ul cu Android Auto. Unii și-au restabilit telefonul la setările din fabrică, dar nimic nu ajută.

Android Auto este o aplicație mobilă dezvoltată de Google. Pentru a folosi aplicația un utilizator trebuie să aibă un dispozitiv și un vehicul compatibile. Aplicația este disponibilă în 36 de țări din lume printre care și România.

Momentan, singura soluție viabilă este să folosiți pur și simplu un alt smartphone Android. Utilizatorii care au optat pentru un telefon mai puțin puternic au spus că Android Auto funcționează corect cu acesta. Dacă schimbarea cablului, repornirea smartphone-ului, ștergerea memoriei cache a aplicației și resetarea la setările din fabrică nu au funcționat, această alternativă ar trebui să fie preferată. În mod logic, o actualizare de software ar trebui lansată de Samsung și Google pentru a rezolva problema.