Android Auto a primit suport pentru răspunsuri rapide la mesaje

292
Android Auto
Sursa Foto: via 9to5google.com

La sfârșitul anului trecut, Google a dezvăluit o serie de funcții noi pentru Android. Printre acestea a fost și sosirea unor răspunsuri rapide la Android Auto, funcție care era programată să „vină în curând”. La câteva luni după anunțarea funcției, Google lansează acum asistență pentru răspunsuri rapide la mesaje prin Android Auto.

Până acum singura modalitate de a răspunde la mesaje în timp ce utilizați Android Auto a fost cu vocea. Dar de ani de zile Android a oferit „răspunsuri rapide” care încearcă să ofere răspunsuri relevante din punct de vedere contextual la notificările dumneavoastră. Cu ceva noroc, nu ar trebui să treacă mult până când Google va pune la dispoziție răspunsuri rapide pentru toate telefoanele care folosesc aplicația Auto Android.

Conform 9to5Google, suportul pentru răspunsuri rapide a fost lansat pentru cei care folosesc cea mai recentă versiune a aplicației (7.6.1215). Acum, când primiți un mesaj și cereți Asistentului Google să-l citească cu voce tare, Android Auto oferă cel puțin un răspuns sugerat. De obicei răspunsul variază în lungime de la trei cuvinte până la un singur emoji. Cu o singură atingere, răspunsul este trimis prin aplicația de mesagerie preferată.

Android Auto cu răspunsuri rapide la mesaje

Dar asta nu este tot. Va exista și posibilitatea de a include „răspunsuri personalizate”. Trebuie să rețineți că această opțiune folosește vocea dvs. pentru a crea un răspuns vocal. De asemenea, rețineți că Răspuns personalizat oferă opțiunea de a răspunde imediat la un mesaj sau de a face acest lucru mai târziu. Acest lucru este util pentru momentele în care nu sunteți pregătit să răspundeți imediat, dar nu doriți să auziți întregul mesaj din nou.

Android Auto este o aplicație inteligentă însoțitoare de conducere care aduce Navigație, Divertisment, Telefon, Mesaje, Asistent Android pe afișajul mașinii tale. Peste 500 de modele de mașini acceptă această aplicație Auto.

Prin urmare, este un bun plus pentru Android Auto, care permite șoferilor să rămână mai concentrați pe drum. A face clic pe un buton mare este mai ușor decât a dicta un răspuns întreg în timpul conducerii. În ceea ce privește disponibilitatea acestei opțiuni pentru toți utilizatorii Android Auto, aceasta ar trebui să aibă loc mai târziu în acest an, după o fază de testare.

Android Auto acceptă și conectivitate wireless, dar pentru telefoane care îndeplinesc toate cerințele. Așadar, dacă doriți să vă conectați telefonul Android la Android Auto wireless verificați cerințele de mai jos.

  • Telefon cu Android 11 sau o versiune ulterioară
  • Toate telefoanele Samsung și Google Android cu Android 10 sau o versiune ulterioară
  • Seria Galaxy S8, Galaxy S9, seria Galaxy S10, Note 8, Note 9 cu Android 9.0 sau o versiune ulterioară

Din fericire, majoritatea mașinilor mai noi vin cu suport pentru Android Auto. Dintre mașinile care suportă Android Auto amintim mai multe modele de: Audi, BMW, Alfa Romeo, Ferari, Fiat, Honda, Jaguar, Jepp, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Opel, Renault, Skoda, Toyota, Volvo sau Volkswagen.