Android Auto Wireless funcționează pe anumite telefoane Samsung

2765
Sursa Foto: Androidpolice.com

Android Auto Wireless a fost introdus pentru prima dată pe smartphone-urile Pixel și Nexus în urmă cu mai bine de un an. Funcția este fidelă numelui său și permite smartphone-urilor să furnizeze fără fir experiența Android Auto dispozitivelor din mașină.

Google a lansat pentru prima dată funcția în aprilie 2018 , dar a fost disponibilă numai pentru smartphone-urile Nexus și Pixel care rulează cel puțin Android 8.0 Oreo. În mai 2018, un comunicat de presă a sugerat ca Android Auto Wireless va fi disponibil pentru dispozitivele non-Google cu actualizarea Android 9 Pie.

Inițial, Google a intenționat ca Android Auto să funcționeze din cutie cu orice smartphone care rulează Android 9 sau mai nou, dar, în realitate, suportul a fost limitat doar la o mână de telefoane Google. Android Auto este una dintre cele mai bune modalități de a vă conecta în timp ce sunteți la volan. Cu Android Auto Wireless, puteți face acest lucru fără a fi nevoie să vă conectați telefonul la sistemul de infotainment al mașinii.

Android Auto Wireless pe telefoanele Samsung Galaxy

Google a promis că Android Auto Wireless va funcționa fără probleme pe orice telefon cu sistemul de operare Android 9 Pie sau mai nou. Numai că acest lucru nu a fost posibil. Singurele dispozitive care au reușit să-l folosească sunt smartphone-urile Google Pixel proprii (plus Nexus 5X și 6P). Acum acest lucru este pe cale să se schimbe.

Android Auto Wireless, care a fost anunțat la CES 2018, ajunge în sfârșit la telefoanele Samsung. Un document de asistență Google a fost actualizat și afirmă că mai multe telefoane Samsung Galaxy sunt acum compatibile cu funcția Google. Conform Android Police, sunt ultimele telefoane emblematice Samsung Galaxy din seria Galaxy S și Galaxy Note.

Google operează pe mai mult de un milion de servere în centrele de date din întreaga lume, procesând peste un miliard de solicitări de căutare. Google câștigă din publicitate, în fiecare an, peste 20 de miliarde de dolari, mai mult decât CBS, NBC, ABC și FOX la un loc. Google avea 103.459 angajați în Q1 2019.

Iată telefoanele compatibile cu Android Auto Wireless:

  • Samsung Galaxy S8 / Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy S9 / Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 / Galaxy S10+
  • Seria Samsung Galaxy Note 10

Pentru ca Android Auto Wireless să funcționeze pe un telefon acceptat, va trebui să vă asigurați că are cel puțin sistemul de operare Android 9 Pie sau versiunea v4.7 a aplicației Android Auto.

Desigur, veți avea nevoie o mașină care acceptă modul wireless, care poate fi destul de scump. Pentru a cita pagina Google pe această temă, „Android Auto Wireless este disponibil doar cu anumite modele de JVC, Kenwood și Pioneer, în acest moment.”