Programul Android Pie beta de la Samsung poate apărea în curând

1409

În ultimii ani, Samsung a lansat de fiecare dată un program beta pentru cea mai recentă versiune de Android. Și în acest an ar trebui să lanseze Android Pie beta cu Samsung Experience 10 pentru Galaxy S9 și S9+. Conform site-ului Xda-developers Samsung nu a spus oficial nimic despre programul beta pentru Galaxy S9. Acest program beta va fi lansat în curând, deoarece paginile FAQ și EULA au fost actualizate.

Paginile au fost actualizate doar în Statele Unite până acum. Pagini similare pentru alte piețe unde va fi lansat programul beta cum ar fi Coreea de Sud și Marea Britanie menționează încă Oreo. Acestea vor fi probabil actualizate în timp util. Programul beta pentru Android Oreo a fost lansat în noiembrie. Se pare că cel pentru Android Pie poate fi lansat în același timp.

EULA (End-User License Agreement) și FAQ (Frequently asked questions) nu conțin informații despre începerea programului beta. Ambele au informații despre cum să vă înscrieți pentru acest program beta. Vă puteți înscrie, de exemplu în Statele Unite, utilizând aplicația Samsung Plus. Samsung Plus poate fi descărcat prin intermediul magazinului Galaxy Apps sau al Magazinului Google Play.

La fel ca anul trecut, probabil vor fi disponibile doar aproximativ 10.000 de locuri. Această versiune beta este valabilă numai pentru cei care dețin varianta de telefon mobil pentru care este lansat programul beta, precum și pentru clienții T-Mobile și Sprint din SUA. Este valabilă pentru Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy Note 9 cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845.

EULAEnd-User License Agreement este un acord legal între producătorul și cumpărătorul software-ului. Este afișat pe ecran, în timpul instalării softului, utilizatorul trebuie să facă clic pe „Accept” sau „Sunt de acord” și să fie de acord cu termenii de utilizare.

Samsung Experience 10 bazat pe Android 9.0 Pie

Samsung va posta pe Samsung Newsroom mai multe informații despre versiunea beta atunci când o va lansa. Probabil că va fi lansată mai târziu în această lună, cu o lansare oficială de Android Pie la mijlocul până la sfârșitul lunii ianuarie. Anul trecut programul beta pentru Oreo a fost lansat pe 2 noiembrie. Samsung ar putea merge pe același calendar și anul acesta. Samsung ar trebui să facă aproximativ 6 actualizări beta la fiecare 2 săptămâni, dar ar putea fi și mai multe.

Android 9 Pie aduce în plus la Samsung Experience 10 mai multe caracteristici noi. Scurgerile de informații despre telefoanele Galaxy S9 testate cu Android Pie scurgeri au dezvăluit deja unele dintre aceste modificări. Actualizarea vine cu un set de pictograme complet reproiectate pentru a se potrivi noului limbaj de design.

Samsung încă nu a confirmat când intenționează să lanseze Android Pie pentru dispozitivele sale. S-ar putea să nu se întâmple până la începutul anului viitor pentru smartphone-urile emblematice din acest an.