Acasă Stiri Android Pie poate aduce un spațiu de stocare adoptabil pe Note 9...

Android Pie poate aduce un spațiu de stocare adoptabil pe Note 9 și S9

Actualizarea Android Pie pentru Galaxy S9 și Note 9 poate aduce o caracteristică Android lansată, în urmă cu trei ani. Conform SamMobile, este vorba de adoptarea unui spațiu de stocare, care va fi utilizat pe telefoanele Android în viitor. Acest mod de stocare este în mare parte benefic doar pentru telefoanele cu buget redus. Dar poate ajunge în cele din urmă la dispozitivele Galaxy care vor fi actualizate cu Android 9 Pie.

Adoptable Storage este o caracteristică introdusă cu Android 6.0 Marshmallow. Acesta permite unui telefon să transforme efectiv o cartelă microSD în memoria sa internă. Samsung nu a sprijinit niciodată dispozitivele de stocare adoptabile pe telefoanele sale.

Un utilizator pe forumul XDA a descoperit pe Galaxy Note 9 cu o versiune de testare timpurie a Android 9.0 Pie, două modalități diferite de a folosi o cartelă de memorie. Puteți alege să utilizați cardul SD ca o posibilă metodă pentru a transfera fișiere. A doua opțiune este integrarea cardului de memorie în memoria telefonului. Nu îl puteți pune în altă parte și nu poate fi utilizat decât în telefonul în care este integrat.

Cu lansarea Android Pie vom vedea ce face și ce poate stocarea adoptabilă

Caracteristica de stocare pe care Google a introdus-o în sistemul de operare Android 6 Marshmallow nu a fost folosită de Samsung la momentul respectiv. A fost o caracteristică necesar dar nefolosită, cu toate că dispozitivele Samsung de atunci aveau o stocare limitată.

Se pare că acum, prin actualizarea la Android 9 Pie, Samsung va reveni la ea. Nu funcționează bine în acest moment, dar ar trebui să se rezolve problema până la versiunea finală a Android 9 Pie. Bineînțeles că acest lucru se poate găsi și pe versiunile beta pe care Samsung le va lansa pentru Galaxy S9 și S9+.

Marshmallow este un produs cofetărie (bezea moale) pe bază de zahăr. În forma sa modernă, constă în mod obișnuit din zahăr, apă și gelatină bătută până la o consistență moale, turnată în bucăți cilindrice mici. Vechi egipteni au fost primii care au produs așa ceva și era un privilegiu strict rezervat zeilor și regelui.

Este posibil ca aducerea acestei caracteristici să se dovedească a fi tardivă. Acum gigantul tech coreean oferă cel puțin 16 GB de stocare internă pe majoritatea smartphone-urilor sale. Și, din moment ce nici unul dintre vechile dispozitive cu stocare internă scăzută nu sunt eligibile pentru actualizarea Pie, ne întrebăm de ce Samsung ar aduce Adoptable Storage acum, în 2018.

Nu trebuie să fim cârcotași, capacitatea de stocare adaptată este încă o caracteristică utilă. Face totuși parte din sistemul de operare Android dar, este posibil ca Samsung să aibă alte intenții cu această caracteristică. Speram ca acesta să funcționeze pe programul Android Pie beta pe care Samsung îl va lansa pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+. Android 9 Pie beta va fi lansat de Samsung mai târziu în această lună. Vom vedea atunci ce face în realitate această caracteristică și ce vrea Samsung cu ea.

Stiri

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – randări și specificații cheie dezvăluite

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va urma modelului Galaxy Tab A7 și se așteaptă să fie lansată în curând. Acum am...