O versiune albă pentru Galaxy Note 9 posibil în curs de dezvoltare

928

Samsung Galaxy Note 9 într-o versiune albă, este probabil în lucru, la timp pentru sărbătorile de Crăciun. Suntem la mai puțin de două luni până la Crăciun și o modalitate de a face un cadou cuiva drag poate fi un Galaxy Note 9 alb. Această nuanță de acoperire este în ton cu sărbătoarea de iarnă, iar dacă vine cu cel mai bun smartphone din lume este cu atât mai frumos.

Informația provine de la cunoscutul Evan Blass și a ajuns la noi prin intermediul site-ului PhoneArena. Din păcate, Evan Blass, ce are reputația de cea mai sigură sursă de informații din domeniul tehnologiilor mobile, nu poate garanta autenticitatea acestui dispozitiv. Dar, acum putem să ne imaginăm cum cum va arăta Galaxy Note 9 în culoarea fildeșului sau a zăpezii.

Informația și fotografia lansate online de Evan Blass sunt la prima vedere credibile mai ales în contextul apropiatelor sărbători de iarnă. Sperăm să fie reale, având în vedere reputația lui Blass. Astfel de fotografii sunt ușor de falsificat, cu atât mai mult informația. Dacă aceasta se dovedește într-adevăr o nouă versiune autentică a celui mai recent smartphone emblematic purtător de S Pen, atunci Samsung va adăuga White celor deja existente Metallic Cooper, Lavender Purple, Ocean Blue, Midnight Black și Cloud Silver.

Smartphone-ul Galaxy Note 5 fost oferit de Samsung în „White Pearl”

Din cele cinci variante de culoare, patru sunt în prezent disponibile pe piață. Samsung Galaxy S10 este posibil să vină tot în cinci culori. White este menționată alături de Black, Green, Silver/Gray și Pink. Ca o comparație Apple iPhone XR poate fi achiziționat într-un total de șase versiuni color, inclusiv alb.

Albul este considerat culoarea perfecțiunii. Denotă siguranță, claritate, simplitate, generozitate, moralitate, puritate și curăţenie. În simbolistica aplicată, această culoare transmite profesionalism. Albul are ca efect depășirea piedicilor și obstacolelor, inspiră purificarea gândurilor sau faptelor.

Interesant este faptul că ultimul dispozitiv Galaxy Note oferit în alb a fost în „White Pearl” din 2015. Numele lui de scenă – Samsung Galaxy Note 5. Galaxy S7, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S9 nu au primit această opțiune. Nu putem decât să fim încântați de această versiune White, care se dovedește a fi rară. Culoarea albă va aduce și mai multă eleganță și distincție pe un smartphone perfect din toate punctele de vedere.