Samsung a lansat un aparat pentru îngrijirea hainelor, Air Dresser

1650

Samsung Electronics a prezentat un aparat de îngrijire a îmbrăcămintei, care permite utilizatorilor să elimine praful, mirosurile și chiar microbii de pe hainele de acasă. Gigantul tehnic sud-coreean a dezvăluit Air Dresser, care dispune de un program de întreținere a îmbrăcămintei pe patru niveluri: cu aer, cu abur, uscător și tehnologia filtrelor pentru purificatoarele de aer.

Samsung a spus că Air Dresser este conceput și realizat pe baza know-how-ul tehnic al aparatelor sale de uz casnic, incluzând tehnologia cu aburi a mașinilor de spălat, sistemul de tratare a mirosurilor din frigidere și filtrele purificatoarelor de aer.

Președintele Samsung Electronics, Kim Hyun-suk, care reprezintă divizia de electronice de consum, a declarat că Air Dresser reflectă stilul de viață ale mileniului actual și în special al tineretului, spunând că noul produs va oferi utilizatorilor o nouă experiență în materie de îngrijit haine. Samsung a spus că Air Dresser poate elimina 99% din praful de pe haine în 25 de minute.

Air Dresser folosește aerul și aburul, care sunt pulverizate în partea de sus și de jos, pentru a îndepărta praful și mirosul din articolele de îmbrăcăminte. Samsung a spus că Air Dresser, de forma unui dulap, vine cu un cuier exclusiv, special proiectat, capabil să curețe interiorul hainelor. Produsul nu face zgomot și vibrații, deoarece curăță hainele prin pulverizarea aerului. Aplică o presiune diferită de aer în funcție de materialele din care este confecționată îmbrăcămintea, oferind cicluri de curățare personalizate în funcție de haine.

Bean Pole a fost fondată în 1989 ca marcă de modă în cadrul companiei Samsung. Hainele produse sub marca Bean Pole sunt inspirate de cultura și de moda britanică. Logo-ul Bean Pole este o imagine stilizată a unui om care merge pe o bicicletă penny-farthing (bicicletă englezească cu o roată mai mare).

Air Dresser vine cu un sistem de filtrare astfel încât praful și mirosul să nu rămână în interiorul produsului și să contamineze alte haine. Aparatul de îngrijire a îmbrăcămintei are, de asemenea, caracteristici avansate de sterilizare. Samsung a declarat că produsul poate elimina aproape toți germenii nocivi care se pot întâlni în viața de zi cu zi.

Air Dresser se poate conecta la aplicația Samsung SmartThings, care recomandă diferite moduri de îngrijire a îmbrăcămintei în funcție de materiale. Compania high-tech a spus că Air Dresser va susține conectivitatea între diferitele aparate de uz casnic prin aplicația SmartThings.

Samsung a introdus, de asemenea, serviciul My Closet, care oferă informații despre haine, cum ar fi tipurile de curățare recomandate pentru Air Dresser, prin scanarea codului lor de bare. Samsung a declarat că și-a unit forțele cu șase branduri în cadrul companiei Samsung C & T, cum ar fi Bean Pole și 8Seconds, pentru lansarea acestui produs.

Air Dresser va fi lansat în patru culori: auriu, maro, trandafiriu și alb. Lansarea la vânzare este programată pentru luna septembrie la un preț de aproximativ 1.550 $.

SURSĂKoreaHerald