Acasă Stiri Samsung pe locul 1 în SUA la aparate electrocasnice în Q1 2020

Samsung pe locul 1 în SUA la aparate electrocasnice în Q1 2020

Samsung Electronics a crescut în cota de piață în Statele Unite, cea mai mare piață de electronice de consum din lume, în Q1 2020. Potrivit firmei de cercetare de piață TraQline, Samsung s-a clasat pe locul unu în primul trimestru al acestui an. Samsung are o cotă de piață de 20,9%, cu 1% mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent.

Samsung a rămas cel mai mare furnizor din SUA pentru al 16-lea an consecutiv, consolidându-și poziția pe piața din Statele Unite. Samsung vinde în Statele Unite mai multe tipuri de electrocasnice. Frigidere, mașini de spălat, uscătoare, mașini de spălat vase, plite electrice sau cuptoare cu microunde, printre altele.

Frigiderele French Door au cea mai mare cotă de piață dintre produsele Samsung

Principalele aparate electrocasnice, cum ar fi frigidere, mașini de spălat și uscătoarele companiei Samsung Electronics sunt cele mai bine cotate. Aceste produse au ocupat primul loc în categoria lor la cota de piață în primul trimestru din 2020. Frigiderele tip French Door (cu două sau trei uși) au fost cele mai populare și au avut o cotă de piață de 31,3%.

Frigiderele Samsung în general au atins o cotă de piața de 25,2% în primul trimestru din 2020. Frigiderele Samsung au avut o cotă de piață cu 2,9% mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent. Datorită vânzărilor constante de produse premium, compania și-a menținut poziția în ultimii 16 ani consecutivi. LG Electronics, Whirpol, GE (General Electric) și Kenmore Appliances sunt principali concurenți pentru Samsung pe piața din Statele Unite.

General Electric este un conglomerat multinațional american înființat în New York în 1892. Printre fondatori a fost și Thomas Alva Edison. Din 2018 operează în: aviație, asistență medicală, energie electrică, energie regenerabilă, industrie digitală, capital de risc și finanțe.

Frigiderul „Family Hub”, care a câștigat premiul CES Innovation Award pentru al cincilea an consecutiv, continuă să crească în vânzări. Family Hub se îmbunătățește de la generația anterioară, cu o integrare mai profundă a AI și cu noi camere ViewInside.

Mașinile de spălat Samsung s-au clasat pe primul loc în ultimele șapte trimestre consecutive. Acum, în primul trimestru din 2020 au ajuns la o cotă de piață de 21%. Mașinile de spălat Samsung sunt fabricate la fabrica Newberry din Carolina de Sud. Fabrica a fost închisă temporar de câteva ori din cauza virusului COVID-19.

Uscătoarele de rufe și aparatele de bucătărie se vând foarte bine în SUA

De asemenea, Samsung a fost și este liderul pe piața uscătoarelor de rufe. Adesea cumpărate împreună cu mașinile de spălat, au o cotă de piață de 19,9% din piața americană. Samsung este tot pe primul loc de șapte trimestre consecutiv.

Uscătoarele companiei coreene sunt foarte căutate, au și o funcție de inteligență artificială care recomandă automat un ciclu de uscare în funcție de cursul de spălare. Mașinile de spălat și uscătoarele s-au clasat pe primul loc în „Evaluarea satisfacției consumatorilor de aparate electrocasnice din 2019”, realizat de JD Power, o companie americană de cercetare de piață.

La aparatele de bucătărie, cuptoare cu microunde, Samsung are o cotă de piață de peste 14%. În același timp, cuptoarele cu inducție și plitele au reprezentat 18% din cota de piață la nivel național în SUA în primul trimestru din 2020.

Conform NewsSamsung, Choi Ik-soo, vicepreședinte executiv la Samsung Home Appliance Division a declarat: „Am performat bine în primul trimestru cu produse care reflectă cu exactitate stilul de viață al consumatorului america.„.

Stiri

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...

Samsung lucrează la modul de afișare extins „Sideckik” pentru Tab S7

Anul trecut, când Apple a anunțat Sidecar pentru macOS și iPad OS, au existat multe întrebări cu privire la momentul în care...