Puteți efectua apeluri Google Duo pe cele mai noi televizoare Samsung

250
Puteti efectua apeluri Google Duo pe cele mai noi televizoare Samsung
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Televizoarele Neo QLED de la Samsung, care au fost anunțate la CES 2021 în ianuarie, pot găzdui chat-uri Google Duo. Pentru a utiliza Google Duo va trebui să utilizați o camera atașată deasupra, deoarece televizorul nu are o cameră încorporată. Dar televizoarele Neo QLED sunt capabile să ruleze Duo în mod nativ. Doar conectați-vă la contul dvs. Google și gata. Desigur, apelurile cu Google Dup sunt gratuite.

Aplicația de pe televizoarele Samsung Neo QLED poate suporta până la 12 utilizatori într-un singur apel. În plus, dacă dețineți un Galaxy S21, puteți reflecta apelul Duo de pe telefon pe ecranul mare. Este mai ușor decât să găsești / cumperi o cameră care să se conecteze la portul USB al Neo QLED. Este foarte simplu să configurați o cameră, conectați-o și ar trebui să funcționeze imediat. Și dacă camera o acceptă, vă va putea urmări când vă plimbați prin cameră în timp ce efectuați apelul video.

Toate modelele Neo QLED sunt compatibile cu Google Duo

În timp ce începem să revenim la birou, după pandemie, este puțin probabil ca videoconferințele să dispară. Vor face parte în continuare din viața noastră în multe feluri, conform AndroidHeadlines. Iar adăugarea unui televizor Samsung Neo QLED în sala de conferințe poate fi foarte utilă pentru a efectua apeluri Google Duo cu clienții sau cu alții care nu sunt la birou în ziua respectivă. Samsung nu a anunțat ce modele sunt compatibile, dar știm că întreaga linie de televizoare Neo QLED din 2021 este compatibilă.

Se pare că funcționarea hibridă va fi foarte populară și în continuare după pandemie. Vor fi persoane care vor lucra la birou doar câteva zile pe săptămână și de acasă restul săptămânii. Astfel este posibil ca alți producători de televizoare să anunțe asistență pentru Google Duo sau alte programe de conferință video (cum ar fi Zoom și WebEx) în viitorul foarte apropiat.

WebEx este o companie americană care dezvoltă și vinde aplicații de conferințe web și videoconferințe. A fost fondată în 1995 și cumpărată de Cisco Systems în 2007 cu 3,2 miliarde de dolari. Sediul său se află în Milpitas, California.

După ce ați terminat de configurat Google Duo pe televizorul Samsung Neo QLED, puteți începe să efectuați apeluri. Deschideți aplicația pe televizor și faceți clic pe Începeți un apel. Puteți face clic pe cineva din cea mai recentă activitate a dvs. și apoi apăsați pe apel vocal sau apel video. De asemenea, puteți căuta un contact din lista dvs. pentru a iniția un apel vocal sau un apel video. Un alt mod prin care puteți efectua apeluri Duo pe televizor este prin oglindirea aplicației de pe unul din modelele din seria Galaxy S21.