Aplicația Samsung Galaxy Buds+ a apărut înaintea lansării oficiale

804
Sursa Foto: via phonearena.com

Aplicația Samsung Galaxy Buds+ a fost lansată lansată înaintea prezentării oficiale a căștilor wireless. Gigantul high-tech va lansa setul wireless Galaxy Buds+ pe 11 februarie, împreună cu noua serie Galaxy S20. Căștile viitoare vor fi mai bune decât modelul actual, datorită celor 2 microfoane suplimentare incluse, ceea ce ar trebui să ofere o calitate a sunetului îmbunătățită.

Înainte de a fi efectiv lansate căștile Buds+, Samsung a lansat din greșeală (sau nu) o aplicație care permite utilizatorilor să le conecteze la telefoanele lor. Aplicația se numește sugestiv Samsung Galaxy Buds+ și este acum disponibilă pentru descărcare prin App Store.

Samsung Galaxy Buds+ compatibile cu iOS 10 sau versiuni mai noi

Aplicația Samsung este menită să permită utilizatorilor iOS să conecteze căștile la telefoanele lor și să actualizeze Buds+ ori de câte ori Samsung lansează un software nou. Și „vechile” căști wireless se pot împerechea cu un iPhone prin Bluetooth, așa cum ați face cu orice alte căști Bluetooth. Galaxy Buds față de AirPod-urile Apple, costă mai puțin, dar oferă o durată de viață similară a bateriei și aceeași comoditate complet wireless.

Noul set wireless Buds+ este compatibil cu iPhone 7 sau o versiune mai nouă și iOS 10 sau versiuni superioare. De asemenea, conform PhoneArena, Samsung menționează că această aplicație este compatibilă cu actualele Galaxy Buds.

iOS este sistemul de operare Apple pentru iPhone, iPod Touch, iPad și Apple TV. A fost lansat în 29 iunie 2007. Versiunea actuală este iOS 13.3. iOs este un sistem „Closed source” spre deosebire de Android care este „Open sourse”. Este al doilea cel mai popular sistem de operare mobil după Android.

Nu am putut găsi până în acest moment o aplicație similară în Google Play Store. Dar presupunem că va exista una disponibilă pentru descărcare odată ce setul Galaxy Buds+ va fi oficial săptămâna viitoare.

Ne așteptăm ca Galaxy Buds+ să coste cu 50% mai mult decât setul precedent. Vor fi gratuit pentru cei ce precomandă unul dintre cele trei modele de Galaxy S20. Căștile vor avea o baterie de 85mAh, fiind mai mare decât cea de la setul actual. Cu o încărcare de trei minute puteți asculta o oră de muzică la noile căști wireless. Vor fi disponibile în negru, alb, roșu și albastru.