Galaxy S20: un site oficial Samsung confirmă designul și numele

713
Sursa Foto: winfuture.de

Cam târziu dar a venit și acest lucru pe care îl așteptam de mai mult timp, referitor la Samsung Galaxy S20. Pe un site web oficial Samsung dintr-o țară europeană a apărut din greșeală sau nu, designul și numele acestei serii. Putem numi această „greșeală” și marketing, de ce nu! Imaginile cu S20 au putut fi văzute pentru o perioadă scurtă de timp, fiind apoi eliminate. Samsung Galaxy S20 a apărut într-o husă de protecție ce va fi disponibilă pentru acest model.

Imaginile cu fața și spatele lui Samsung Galaxy S20 în husa de protecție, făceau parte dintr-o pagină de produs dintr-un magazin oficial Samsung din Europa. Pagina a fost eliminată destul de repede dar, memoria internetului nu iartă. A fost eliminată și pagina pentru husa de protecție Samsung LED Cover.

O pagină web pentru o husă Samsung LED dezvăluie designul lui Galaxy S20

Publicarea paginii de produs pentru coperta LED, inclusiv imaginile oficiale prezentate nu sunt numai surprinzătoare dar și în special pun într-o lumină proastă compania Samsung. Gigantul high-tech sud-coreean nu a prezentat încă oficial pe Galaxy S20 și nici modelele sale mai mari. De fapt, evenimentul oficial de lansare este programat pentru marți, 11 februarie 2020.

Pagina web a afișat husa LED pentru Samsung Galaxy S20, care este, de asemenea, numită simplu LED-Cover Galaxy S20. Particularitatea acestei huse constă în faptul că este acoperită pe spate de LED-uri mici care pot afișa diverse simboluri, pe lângă o lumină inedită „înstelată” de galaxie. De asemenea, conform WinFuture de unde provine informația, coperta poate afișa o numărătoare inversă când faceți fotografii.

WinFuture este un site german lansat în 21 mai 2000 și are sediul în Berlin. Este o echipă de specialiști din domeniul IT și sunt caracterizați de corectitudinea și rigoarea germană. WinFuture oferă cele mai noi știri legate de lumea tehnologiei informației.

În plus, apelurile primite ar trebui să fie semnalizate și prin intermediul unui simbol LED de pe capac. Lista de produse confirmă pentru prima dată designul și imaginile oficiale de marketing pentru Samsung Galaxy S20. Este sigur că modelele mai mari, S20+ și S20 Ultra vor avea același design.

La fel ca la modelele precedente din seria Galaxy Note 10 camera frontală este amplasată într-o gaură centrală sub marginea superioară. Iese în evidență și modulul dreptunghiular al camerelor foto din spate, modul ce va avea mai multe camere în funcție de model.