Aplicația de desen PENUP de la Samsung primește o nouă interfață

815
Aplicatia de desen Penup de la Samsung primeste o noua interfata
Sursa Foto: via androidpolice.com

PENUP este o aplicație de artă digitală care vă permite să colorați, să pictați și să urmăriți imagini. Puteți chiar interacționa cu alți artiști pentru a vă arăta lucrările. PENUP permite utilizatorilor să partajeze și să vizualizeze fiecare desenele sau lucrările de artă. De asemenea, puteți seta desenele altor utilizatori ca imagini de fundal și puteți desena direct pe telefon folosind S Pen.

PENUP este preinstalat pe multe telefoane Galaxy și îl puteți descărca și din Play Store. Odată ce deschideți aplicația vă puteți înscrie pentru PENUP utilizând contul dvs. Samsung, Facebook, Google sau Twitter. Trebuie să aveți cel puțin 13 ani sau mai mult pentru a utiliza PENUP. Cu toate acestea, utilizatorii sub 13 ani se pot înscrie cu acordul părinților.

Aplicația Samsung PENUP cu o nouă interfață

Acum utilizatorii dispozitivelor Samsung Galaxy Note sau tabletelor cu S Pen ar trebui să vadă o nouă versiune a aplicației PENUP. Aplicația reîmprospătată este în mare parte aceeași ca înainte, dar are acum suport pentru mai multe straturi. Este o mișcare binevenită pentru o aplicație de desen cu o comunitate surprinzător de activă.

Puteți accesa instrumentul de straturi din pictograma din bara de navigare de jos recent extinsă – este cea care arată ca două pagini una peste alta. Deoarece există o mulțime de artiști care iau această aplicație și instrumentele sale de rețea socială încorporate foarte în serios, ar trebui să fie destul de puțini oameni care să nu fie încântați de această adăugare. Straturile pot fi rearanjate, blocate sau ascunse.

Android 6 sau Android Marshmallow este a șasea versiune majoră a sistemului de operare Android și a 13-a versiune de Android. A fost lansată în octombrie 2015. Marshmallow este un produs de cofetărie (bezea moale) pe bază de zahăr.

Împreună cu bara de fund actualizată pentru interfața de desen în sine, meniul principal al aplicației primește o filă dedicată „Colorare”. Aceasta oferă utilizatorilor pagini de cărți de colorat pentru adulți, conform AndroidPolice. Puteți să le mutați în partea de sus în filele Newest – Cele mai noi, Popular și Books – Cărți.

PENUP este gratuit din Play Store pentru Android 6.0 sau mai mult, dar este disponibil și în Galaxy App Store.

Următoarele lucrări și comportament sunt interzise, ​​astfel încât PENUP poate fi o experiență plăcută pentru toată lumea:

  • Nuditate sau conținut explicit sexual.
  • Semne obscene, limbaj și imagini.
  • Imagini cu oameni, animale și personaje rănite.
  • Încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală.
  • Uzurparea identității altora și defăimarea caracterului.
  • Conținut dăunător minorilor.
  • Promovarea drogurilor, armelor, alcoolului sau fumatului.
  • Conținut care încurajează criminalitatea, terorismul, rasismul și / sau pirateria.