Trei caracteristici pentru a vă spori creativitatea cu seria Galaxy Tab S7

630
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Lansată destul de recent de Samsung, seria Galaxy Tab S7 a fost concepută pentru a spori creativitatea utilizatorilor. Ambele modele sunt excelente, au design frumos, performanțe puternice și accesorii foarte utile. Samsung a pus pe ele procesorul de ultimă generație Snapdragon 865+, același care alimentează cele mai performante smartphone-uri de azi.

Tabletele au opțiuni de memorie de 6GB RAM și 128GB stocare pentru Tab S7 și 8GB de RAM și 256GB stocare pe Tab S7+. Pe ambele memoria poate fi extinsă printr-un card Micro-SD. Cele două modele Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ oferă caracteristici avansate pentru diverse activități, cum ar fi crearea de ilustrații, notițe digitale și idei de marketing. Având în vedere acest lucru, enumerăm aici trei aplicații preinstalate pe tabletă, care îi ajută pe utilizatori să de-a frâu imaginației.

Clip Studio Paint pe seria Galaxy Tab S7

Pentru prima dată pe un dispozitiv Android, Clip Studio Paint este un instrument care crește calitatea ilustrațiilor digitale, inclusiv pentru profesioniști. Destul de populară pentru admiratorii stilului japonez de artă manga, aplicația îi ajută pe artiști printr-un storyboard, diferite niveluri de cerneală și instrumente care facilitează desenul. Utilizatorii seriei Tab S7 se pot bucura, de asemenea, de șase luni gratuite cu versiunea premium Clip Studio Paint EX. Astfel au acces la funcții avansate de design, gestionarea mai multor pagini și pot extrage linii de date 3D. Conform NewsSamsung, sunt disponibile versiunile PRO și Clip Paint Studio EX.

Utilizarea aplicației este chiar mai bună cu versiunea îmbunătățită a S Pen. Stylusul Samsung are acum o formă rotunjită, vârful alungit și o latență foarte scăzută. În acest fel oferă utilizatorului mai mult control asupra scrisului și o experiență naturală de desen. Ecranele tabletelor, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, cresc gradul de imersiune și asigură o rezoluție ridicată a imaginii.

Manga este cuvântul japonez pentru benzi desenate și desene animate. În afara Japoniei, termenul este utilizat strict pentru benzile desenate de origine japoneză. Piața manga este cea mai mare piață de benzi desenate din lume.

Noteshelf o funcție pentru creativitate pe noile tablete Samsung

Pentru cei cărora le place să demonstreze creativitatea de care dau dovadă, pe seria Galaxy Tab S7 este aplicația Noteshelf. Chiar și atunci când se ia notițe, Noteshelf permite crearea de caiete virtuale, cu note scrise de mână, forme geometrice, fotografii personalizate și chiar înregistrări audio. Conținutul poate fi creat cu stiloul S Pen sau cu capacul tastaturii. Coperta de carte cu tastatură pentru Tab S7 și Tab S7+ este disponibilă și se vinde separat.

Noteshelf este preinstalat pe dispozitiv ca o comandă rapidă. Aplicația poate varia în funcție de țară și regiune.

Canva pentru a crea note de marketing pe noile tablete

Trăim într-o societate dinamică, în care mediile personale și profesionale sunt din ce în ce mai integrate. Astfel este necesar să avem la îndemână un instrument care să permită crearea sau scrierea unei noutăți imediat ce apare ideea. Cu aplicația Canva, deja preinstalată pe seria Galaxy Tab S7, utilizatorul poate crea piese de marketing cu sute de șabloane pre-proiectate sau folosind editorul intuitiv.

Pentru a oferi o experiență și mai bună, Samsung oferă 30 de zile gratuite din versiunea Canva Pro. Aceasta oferă peste 4 milioane de fotografii și elemente și peste 60 de mii de modele, printre altele. Se va percepe o taxă suplimentară după perioada de gratuitate pentru Canva Pro. Există, de asemenea, un pachet de 200 de modele cu conținut exclusiv pentru utilizatorii de Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ timp de un an – patru pachete de câte 50 de modele fiecare.