Aplicația Samsung News a fost lansată, este o idee interesantă

225
Aplicatia Samsung News a fost lansata
Sursa foto: via gizmochina.com

Aplicațiile de știri dedicate devin din ce în ce mai populare, deoarece oferă o abordare centrată pe utilizator pentru livrarea de știri. În acest fel răspund nevoilor și preferințelor în schimbare ale publicului modern aflat permanent în mișcare. În trecut, oamenii se bazau pe instituțiile de știri tradiționale, cum ar fi ziarele și emisiunile TV pentru a rămâne informați. Acum aplicația Samsung News vrea să schimbe jocul.

Cu toate acestea, odată cu creșterea media digitală, oamenii se așteaptă acum la știri personalizate, actualizate, livrate pe dispozitivele lor mobile în timp real. Aplicațiile de știri dedicate răspund acestor așteptări oferind conținut organizat bazat pe interesele, locația și obiceiurile de lectură ale utilizatorului. De asemenea, oferă funcții precum notificări push, citire offline și integrare perfectă în rețelele sociale. Astfel utilizatorii rămân la curent cu știrile de ultimă oră și subiectele în tendințe de pe tot mapamondul. Pentru a ține pasul cu companii precum Apple, Samsung și-a dezvăluit propria aplicație News. Aplicația Samsung News a debutat în SUA.

O combinație de știri și podcasturi: aplicația Samsung News

Aplicația a fost introdusă pentru a răspunde preferinței tot mai mari pentru dispozitivele mobile de a accesa știri și oferă „o experiență de știri de zi cu zi într-un singur loc convenabil”. Aplicația oferă briefing-uri zilnice, fluxuri de știri organizate și preferințe personalizate, potrivit GizmoChina. În acest fel, sigur va deveni o aplicație obligatorie pe dispozitivele Samsung Galaxy pentru pasionații de știri.

Fox News (Fox News Channel) este un canal de televiziune american cu abonament. A fost fondat în 1996 de Rupert Murdoch și are sediul în New York City. Fox News este cel mai vizionat canal de știri din SUA. Este disponibil la nivel internațional.

Cu aplicația Samsung News, utilizatorii își pot accesa sursele de știri de încredere, inclusiv CNN, Fox News, HuffPost, Politico, Reuters, USA TODAY și multe altele. Aplicația are o listă lungă de surse de știri, pe care utilizatorii le pot vizualiza cu o singură glisare. Aplicația va oferi briefing-uri zilnice dimineața și seara, oferind utilizatorilor primele titluri ale zilei într-o singură locație. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, fluxuri de știri de la partenerii Samsung, organizate pentru acces rapid și ușor.

Mai mult, aplicația Samsung News are o filă „Urmărire – Following”. Aceasta permite utilizatorilor să-și actualizeze preferințele, personalizând știrile pe care doresc să le vadă. În plus, aplicația oferă acces la podcast-urile preferate ale utilizatorilor, ceea ce o face o platformă de știri și podcast all-in-one. Aplicația Samsung News este disponibilă deja în SUA ca o actualizare a aplicației Samsung Free. Utilizatorii pot descărca aplicația și din Galaxy Store.