Aplicația Samsung One Hand Operation+ a primit suport One UI 5.0

273
Samsung One Hand Operation+
Sursa foto: tizenhelp.com

One Hand Operation+ sau Operare cu o singură mână+ de la Samsung a primit suport pentru interfața One UI 5.0 în cea mai recentă actualizare a aplicației. După cum știm, Samsung a lansat programul beta pentru One UI 5.0 și va lansa versiunea stabilă în săptămânile următoare.

Samsung a fost unul dintre primii producători de telefoane Android care a adăugat modul de utilizare cu o singură mână. Aplicația One Hand Operation+ (OHO+) a devenit primul modul Good Lock care primește suport pentru viitorul software One UI 5.0. Aceeași aplicație a fost și primul modul care este gata pentru versiunea One UI 4.1.1, pe care o vom vedea pe următoarele telefoane pliabile din seria Galaxy Z.

Samsung One Hand Operation+ are suport One UI 5.0

Împreună cu suportul One UI 5.0 sau Android 13, Samsung a îmbunătățit funcția pop-up Widget într-o nouă versiune. Caracteristica pop-up widget a fost introdusă în versiunea majoră anterioară pentru smartphone-urile emblematice acceptate, conform Tizenhelp. După ce este activat One Hand Operation+ zona de lucru se va scurta instantaneu în jumătatea inferioară a ecranului, astfel încât să puteți folosi doar un deget pentru a ajunge cu ușurință la toate aplicațiile.

După lansare, fereastra de tip widget nu a fost stabilă și mulți utilizatori s-au plâns că au probleme cu acesta. Acum, în cea mai recentă versiune, compania a pretins că o remediază, astfel încât utilizatorii de această dată vor primi un răspuns adecvat din partea funcției.

One Hand Operation+ pe dispozitivele Galaxy vă permite să accesați cu ușurință anumite aplicații. Puteți activa lanterna, panoul rapid sau captura de ecran doar cu o glisare a degetului. Aplicația este destinată în special telefoanelor cu ecran mare, dar nu numai.

În cele din urmă, Samsung a remediat diverse erori și a oferit stabilitate modulului One Hand Operation+. Noua versiune a aplicației 5.5.25.0 este disponibilă pentru instalare din Galaxy Store. Este disponibilă în mai multe țări, așa că ar trebui să verificați dacă există o nouă actualizare a aplicației.

Versiune beta UI 5.0 a debutat în Germania Coreea de Sud și SUA pe seria Samsung Galaxy S22. Programul beta s-ar putea termina la sfârșitul lunii august, cu o lansare a versiunii stabile cândva în luna septembrie.