Samsung a lansat o aplicație Galaxy Buds pentru Windows 10

584
Samsung lanseaza o aplicatie Galaxy Buds pentru Windows 10
Sursa Foto: androidheadlines.com

Nu este un fapt ascuns că Samsung și Microsoft sunt mai aproape ca niciodată și colaborează tot mai mult. Aducând acest parteneriat la nivelul următor, Samsung a lansat acum o aplicație Galaxy Buds pentru Windows 10. Acesta îi va ajuta pe proprietarii Samsung Galaxy Buds să împerecheze și să controleze cu ușurință caracteristicile căștilor wireless.

Samsung a lansat recent aplicația SmartThings pentru Windows 10 pe Microsoft Store. Conform unei informații provenite de la 9To5Google, acum veți putea gestiona seturile de căști Galaxy Buds folosind această aplicație pe computerul Windows 10.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Aplicație Galaxy Buds pentru Windows 10

Această aplicație Galaxy Buds este plină de caracteristici, conform AndroidHeadlines. Odată conectată, această aplicație vă va arăta nivelul bateriei fiecărui căști și a carcasei. Interfața de utilizare a aplicației Galaxy Buds pentru Windows 10 este similară cu ceea ce ați găsi pe un smartphone Samsung. Puteți utiliza această aplicație pe un laptop Samsung cu Windows 10, un computer personalizat sau orice dispozitiv care acceptă Bluetooth.

Există însă o avertizare! Momentan aplicația Galaxy Buds este compatibilă doar cu noul set wireless Samsung Galaxy Buds Pro. Sunt informații că va fi compatibilă în viitor cu Galaxy Buds Live și Galaxy Buds+. Nu știm nimic despre originalul Galaxy Buds. Vorbind despre caracteristici, aplicația afișează și comenzile pentru ANC.

Microsoft cea mai mare companie producătoare de software din lume. S-a născut în 26 noiembrie 1976. Părinții sunt Bill Gates și Paul Allen. Este una dintre cele 5 mari companii de tehnologia informației din USA (Big Five), pe lângă Amazon, Google, Apple și Facebook.

Mai mult, puteți regla egalizatorul și chiar actualiza software-ul Galaxy Buds. Există opțiuni pentru a activa sau dezactiva și comenzile tactile și detectarea vocii. Alte caracteristici includ opțiunea de resetare a căștilor și verificarea versiunii software-ului instalat. Vă reamintim că momentan aceste caracteristici sunt disponibile numai pentru Galaxy Buds Pro.

În general, această aplicație este un pachet întreg și un deliciu pentru utilizatorii de Samsung Galaxy Buds Pro, mai ales acum când majoritatea oamenilor lucrează / studiază de acasă. Deci, aveți la dispoziție toate setările și caracteristicile legate de Buds Pro chiar pe computerul dvs. Windows 10.