Aplicații care se blochează pe telefoanele Samsung: aveți mai jos soluția!

800
Aplicatii care se blocheaza pe telefoanele Samsung aceasta este solutia
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Un val mare de reclamații confirmă ceea ce spune Google: o eroare Android provoacă blocarea aplicațiilor pe scară largă. Problema apare și pe unele dintre telefoanele Samsung – dar cu siguranță nu numai. Soluția este acum disponibilă și simplă, o găsiți mai jos.

În cazul telefoanele Samsung cele mai multe astfel de probleme, de aplicații care nu mai funcționează, au fost semnalate pe Galaxy A51 și Galaxy S10. Având în vedere problemele de actualizare recente, vă gândiți în mod firesc la probleme cu – de exemplu – lansarea recentă a actualizărilor Android 11, cum ar fi pe A51. Cu toate acestea, problema este total diferită.

Problema nu se datorează actualizărilor Samsung

După o actualizare pentru o aplicație de sistem a sistemului de operare Android – Android System WebView – multe aplicații nu mai funcționează. Aplicații de e-mail, browsere și multe alte aplicații care folosesc un browser se blochează imediat după deschidere. Multe aplicații au devenit inutilizabile dintr-o singură lovitură.

Este clar că de data aceasta problema nu se datorează nici uneia dintre actualizările Samsung. După cum chiar Google spune, via GalaxyClub, o actualizare pentru aplicația Android System WebView menționată anterior este vinovată. Google a actualizat acum aplicația și a remediat eroarea.

Google Play este magazinul de aplicații al companiei Google. A fost anunțat ca Android Market în august 2008 și pus la dispoziție utilizatorilor pe 22 octombrie 2008. Serviciul este disponibil pe dispozitivele Android din februarie 2011.

Puteți remedia problema actualizând aplicația Android System WebView la numărul de versiune 89.0.4389.105. Căutați aplicația în Google Play, alegeți-o și atingeți Actualizare. Apoi, opriți și reporniți diferitele aplicații – chiar mai bine: telefonul – dacă este necesar.

Puteți face acest lucru urmând pașii următori pe dispozitivul dvs.:

  • Mergeți la Setări » Aplicații
  • Atingeți trei puncte în colțul din dreapta sus al ecranului
  • Acum atingeți Afișați aplicațiile de sistem
  • Căutați Android System WebView și apăsați pe el
  • Acum selectați Dezinstalare actualizări

Aceasta ar trebui să rezolve problema și toate celelalte aplicații care depind de ea vor funcționa din nou. Nu vor mai fi probleme cu telefoanele Samsung și nici cu cele Android.