Aceste aplicații pot fi șterse de pe telefoanele Samsung Galaxy

385
Aceste aplicatii pot fi sterse de pe telefoanele Samsung Galaxy
Sursa foto: via androidpolice.com

Dispozitivele Samsung Galaxy vin cu multe aplicații preinstalate, dar poate fi greu de știut care sunt necesare. Ștergerea aplicațiilor Samsung este ușoară, dar este la fel de ușor să realizezi că aplicația pe care ai șters-o a fost vitală pentru funcționarea telefonului tău. Ca regulă generală, orice aplicație care vă permite să o ștergeți prin metoda standard este probabil sigură, dar vă vom ghida oricum prin ele.

În funcție de momentul în care a fost lansat telefonul dvs. Samsung, este posibil să aveți aplicații preinstalate diferite decât cele prezentate în acest articol. Pentru acest articol a fost folosit un Galaxy S22 Ultra aici. Deci, că dacă aveți un nou Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ sau Galaxy S23 Ultra, selecția dvs. de aplicații ar trebui să fie similară, dacă nu identică.

Aplicațiile care pot fi șterse de pe telefonul Samsung Galaxy

Când configurați un nou dispozitiv Samsung Galaxy, este ușor să vă entuziasmați și să vă grăbiți prin procesul de configurare. Cu toate acestea, veți fi întrebat cu fiecare ocazie ce aplicații suplimentare doriți să descărcați în timpul acestor pași. Toate aceste aplicații sunt selectate implicit, așa că fă-ți timp și deselectează-le pe cele care nu contează pentru tine.

PENUP este o aplicație Samsung de artă digitală. Vă permite să colorați, să pictați și să urmăriți imagini. Puteți și interacționa cu alți artiști pentru a vă arăta lucrările. Aplicația PENUP este utilizată cel mai bine cu un stylus S Pen.

Deci, se pune întrebarea: ce aplicații pot șterge sau dezactiva în siguranță de pe telefonul meu Samsung Galaxy? Aplicațiile suplimentare care pot fi eliminate de pe un telefon Samsung Galaxy sunt foarte multe și variază de la Game Launcher, dacă nu sunteți interesat de jocuri, la PENUP dacă nu aveți atragere spre mâzgăleli și vreți să le arătați și la alții.

Iată lista cu toate aplicațiile pe care le puteți șterge de pe telefonul Samsung Galaxy:

Smart SwitchSamsung Pass
SmartThingsSamsung Members
Samsung WalletSamsung DeX
Game LauncherSamsung Kids
Samsung HealthSamsung Global Goals
Galaxy StoreFind My Mobile
Samsung InternetSamsung Health Monitor
Samsung CloudPENUP
Galaxy ThemesMicrosoft Office
Samsung NotesMicrosoft Outlook
BixbyLinkedIn
Smart SwitchSamsung Pass
SmartThingsSamsung Members

Multe dintre aceste aplicații sunt alternative Samsung la aplicațiile Google precum Chrome sau Drive, potrivit AndroidPolice. Dacă nu doriți să utilizați aplicațiile Google sunt câteva alternative excelente pe care le puteți descărca din Google Play Store.