Apple a eliminat pe Galaxy S21 din reclama la Beats Studio Buds

394
Apple elimina pe Galaxy S21 din reclama la Beats Studio Buds
Sursa Foto: via phonearena.com

Recent am scris că pagina Apple de pe Amazon SUA folosește un Samsung Galaxy S21 pentru a face publicitate căștilor Apple Beats Studio Buds. Acestea sunt căști wireless fabricate și vândute de compania Apple și sunt compatibile cu dispozitivele Android, deci cu telefoanele Samsung.

Beats Studio Buds sunt acum disponibile pe Amazon și funcționează cu Apple și Android! Acestea oferă rezistență transpirație și apă cu IPX4, au ANC, mod de transparență și multe altele. Apple a vrut să arate că setul Beats Studio Buds este compatibil cu telefoanele Android, poate un lucru normal. A fost anormal și inoportun alegerea unui smartphone Samsung, în acest caz Galaxy S21, pentru acest lucru. Da căștile sunt compatibile cu iOS și Android, dar Samsung este competitorul direct al companiei Apple pe piața smartphone-urilor.

Apple a eliminat pe Galaxy S21 din reclama la Beats Studio Buds

În urma valului de critici de la fanii Apple, imaginea Galaxy S21 utilizată pentru a face publicitate la Beats Studio Buds a dispărut. Surpriză sau nu – ceea ce a făcut Apple are un impact grăitor. Imaginea unui model care ține un Galaxy S21 într-o mână în timp ce asculta muzică pe noul set Beats Studio Buds nu mai apare pe pagina Amazon a produsului! Vedeți pe I❤️Samsung articolul cu reclama Apple și telefonul Galaxy S21!

Interesant este că fotografia care prezintă Galaxy S21 nu a fost înlocuită cu altă imagine, conform PhoneArena. În schimb, acum există doar un decalaj între cele două paragrafe diferite ca și cum ar fi acolo pentru a ilustra relația ruptă dintre Apple și Android, sau cel puțin Apple și Samsung.

Apple este a doua cea mai valoroasă marcă din lume în 2021. Valoarea mărcii Apple este de 611,997 miliarde de dolari, conform Kantar. Locul unu este ocupat de compania Amazon cu o valoare de 683,852 miliarde USD.

Acțiunea Apple sau Beats nu înseamnă neapărat că imaginea a fost o „greșeală”, dar arată că Apple nu a fost încântat de reacțiile ulterioare. Cu siguranță nu îi putem învinui, dar și – de ce a fost fotografia acolo în primul rând? Părea prea intenționat pentru a fi o eroare și prea ciudat pentru a fi adevărat.

Dorește Apple să fie asociat cu Android? Sincer, încă nu suntem siguri de acest lucru. Mai degrabă nu. Poate pentru a vinde căștile Beats utilizatorilor de Android, da. Dar nu să folosească telefoane Samsung pentru a le face indirect publicitate.