Aplicația Apple Music Classical va ajunge pe telefoanele Samsung

171
Aplicația Apple Music Classical
Sursa foto: via sammobile.com

Apple va lansa o nouă aplicație de muzică independentă pentru pasionații de muzică clasică. Apple Music Classical va fi lansat mai întâi pe iOS App Store. Dar, avem o vese bună pentru utilizatorii de Samsung Galaxy. Aplicația independentă Apple Music Classical va fi lansată și pe platforma Android.

După cum sugerează numele, Apple Music Classical se referă la streaming de muzică clasică la cea mai înaltă calitate posibilă. Apple spune că aplicația va permite utilizatorilor să găsească „orice înregistrare în cel mai mare catalog de muzică clasică din lume”. De asemenea, potrivit SamMobile, Apple a confirmat că aplicația acceptă sunet spațial imersiv.

Nu este nevoie de abonament separat pentru Apple Music Classical

Pe lângă o colecție extinsă și un sunet de înaltă calitate, un alt lucru grozav am aflat despre Music Classical. Noua aplicație Apple nu va necesita un nou abonament. Sau mai precis, Apple Music Classical este o aplicație de sine stătătoare, dar accesul se obține printr-un abonament la aplicația standard Apple Music și nu are nevoie de propriul abonament separat de platforma principală Apple Music.

Apple Music nu este disponibil în Samsung Galaxy Store, dar poate fi descărcat din Google Play Store. În mod similar, Apple Music Classical va fi disponibil prin Play Store, iar abonații la serviciul de muzică existent vor avea acces la versiunea clasică odată ce aceasta va fi lansată.

Frédéric Chopin (1810-1849) a fost un compozitor polonez din perioada romantismului. Este considerat drept unul dintre cei mai influenți compozitori de muzică pentru pian. Toate compozițiile lui Frédéric Chopin includ pianul.

Aplicația oferă o experiență de căutare bună, permițând utilizatorilor să caute după compozitor, muncă, dirijor, număr de catalog, etc. Aplicația conține biografii bogate ale compozitorilor, note editoriale și informații detaliate despre lucrările cheie. Deci, amatorii de muzică clasică de Ludwig van Beethoven, Frédéric Chopin sau Johann Sebastian Bach vor fi încântați de noua aplicație. Pe tabletele Galaxy Tab A8, seria Galaxy Tab S8 cu patru difuzoare cu Dolby Atmos sau pe telefoanele din seria Galaxy S22 și Galaxy 23 cu difuzoare stereo, muzica clasică va fi o încântare.

În ceea ce privește momentul lansării, Apple intenționează să aducă Music Classical pe iOS App Store pe 28 martie. Din păcate, compania Apple nu a dezvăluit o dată exactă de lansare pentru sistemul de operare Android. Cu toate acestea, compania spune că aplicația pentru Android ar trebui să „vină în curând”.