Samsung Galaxy Tab A8 10.5 lansată: mai mult ecran, mai multă putere

559
Samsung Galaxy Tab A8 10.5 lansata mai mult ecran mai multa putere
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat astăzi lansarea noii sale tablete Samsung Galaxy Tab A8 10.5. Este cel mai eficient și mai puternic dispozitiv din seria Tab A de până acum. Tableta este echipată cu un ecran impresionant, putere și performanță, păstrând în același timp un design subțire și ușor. Este destinată pentru sistemul de învățământ hibrid, divertisment, conectare și multe altele. Aduce o experiență portabilă captivantă, care se potrivește cu stilul de viață de zi cu zi, potrivită fiecărui tip de buget al utilizatorilor. În plus, se sincronizează perfect cu alte dispozitive Galaxy.

Într-o lume în care munca și sistemul de învățământ la distanță au devenit o normalitate, tabletele s-au transformat într-un dispozitiv indispensabil pentru tot mai mulți utilizatori. Acestea reprezintă instrumentul perfect pentru a profita cât mai mult de activitățile noastre online, atât acasă, cât și în deplasare. Știm că oamenii apelează din ce în ce mai mult la tablete pentru apeluri video, învățământ online, jocuri și streaming. Astfel am echipat tableta Samsung Galaxy Tab A8 10.5 cu noi funcții geniale pentru a duce conectivitatea la următorul nivel”. A declarat Matthew Leem, Vice President of Global Brand Marketing Group, MX (Mobile eXperience) Business at Samsung Electronics, conform SamsungNewsroom.

Mai multe îmbunătățiri cu Samsung Galaxy Tab A8 10.5

Experiența Galaxy Tab A8 este completată de design-ul special, acea caracteristică Samsung îndrăgită de toți utilizatorii seriei Tab S. Deși tableta este foarte subțire și ușoară, aceasta vine cu un ecran extins de 10.5 inch (26,67 centimetri). Tableta are o ramă uimitor de subțire și un raport de aspect comun de 16:10. Rezultatul este un raport ecran/corp de 80% pentru o experiență de vizionare mai captivantă față de modelele anterioare de tablete.

Indiferent dacă utilizatorii urmăresc emisiunea preferată, se joacă cu prietenii sau se întâlnesc cu familia prin intermediul apelurilor video, cele patru difuzoare a Galaxy Tab A8 cu Dolby Atmos oferă o perspectivă audio bogată în detalii, profunzime și cu un realism de neegalat. Pentru utilizatorii noi, Galaxy Tab A8 vine cu două luni de YouTube Premium fără reclama. Astfel aceștia pot viziona videoclipurile preferate neîntrerupt, în fundal și offline.

Dincolo de display-ul său incredibil, Galaxy Tab A8 include și mai multă putere și performanță în experiența Samsung a seriei Tab A. Procesorul și GPU-ul de pe Galaxy Tab A8 au fost mărite fiecare cu câte 10%. Astfel oferă o performanță mai rapidă și mai fluidă, fără întârzieri. În plus, Samsung Galaxy Galaxy Tab A8 10.5 oferă mai multe opțiuni de stocare. Tableta are variante de 32 / 64GB sau – în premieră pentru Galaxy Tab A8 – 128GB spațiu de stocare. De asemenea, utilizatorii pot profita de caracteristica cardului micro-SD extensibil pentru a obține spațiu de până la 1TB. În plus, Galaxy Tab A8 este disponibilă și cu 3 sau 4GB de RAM. Are o baterie de 7.040mAh cu încărcare rapidă de până la 15W.

O nouă galaxie a confortului și protecției

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 oferă o experiență captivantă și productivă îmbunătățită prin ecosistemul deschis de dispozitive și parteneri Galaxy. Aceasta își propune să transforme semnificativ viața de zi cu zi într-una mai ușoară și mai bună. În ultimii doi ani, s-a dovedit că tabletele pot fi o poartă către experiențe mai bune la muncă și joacă. Galaxy Tab A8 oferă conținut educațional interactiv robust și controale parentale convenabile. În acest fel le facilitează părinților și copiilor un mediu de învățare sigur și captivant, acasă și în deplasare. Utilizatorii pot accesa instant un desfășurător cuprinzător al utilizării și activității dispozitivului într-un singur loc, pot stabili obiective privind timpul de utilizare și pot urmări progresul acestora pe parcursul săptămânii. Copiii se pot bucura, de asemenea, de o experiență distractivă și personalizată pe tabletă, datorită parteneriatelor Samsung cu creatori de conținut la nivel mondial și a capacității de a personaliza ecranul de pornire cu pictograme și scheme de culori jucăușe.

Pentru un multitasking mai simplu și mai puternic, utilizatorii pot împărți ecranul, utilizând două aplicații una lângă alta. Pot chiar adăuga și o fereastră pop-up, cu Multi-Active Window. În cazul în care aceștia participă la o conferință online, ei pot discuta simultan cu colegii de clasă, pot lua notițe și pot vizualiza o prezentare în mod simultan. Când navighează pe internet, utilizatorii pot să tragă link-ul din fereastra curentă în lateral pentru a crea un ecran divizat. Funcția Drag & Split deschide automat o a doua fereastră de browser pentru o navigare mai dinamică a paginilor web.

Camere foarte bune pentru nivelul unei tablete Galaxy A

Folosind camera din spate de 8MP a lui Galaxy Tab A8, camera frontală de 5MP și noua funcție Screen Recorder, studenții, profesorii și chiar gamerii nu vor putea rata nimic. Pot înregistra videoclipuri clare și detaliate pentru tutorialele sau conferințele lor online sau pot, chiar, să se înregistreze pe sine. Această funcție le permite utilizatorilor să se înregistreze făcând adnotări, pe măsură ce evidențiază punctele cheie sau pot scrie direct pe ecran, pentru a potrivi ceea ce spun cu ceea ce văd, ajutându-i să se concentreze mai bine și să-și înțeleagă notițele. Și, atunci când utilizatorii sunt gata să treacă de la Galaxy Tab A8 la smartphone-urile Samsung Galaxy, aceștia pot partaja text, o pagină web, imagini și multe altele între dispozitive cu o copiere și inserare rapidă.

Cel mai important, utilizatorii se pot bucura de toată funcționalitatea Galaxy Tab A8 cu încredere și liniște sufletească. Galaxy Tab A8 este susținut de platforma de securitate Samsung Knox, lideră în industrie, cu protecție multistrat. Recunoașterea facială îi asigură pe proprietarii Galaxy Tab A8 că sunt singurii cu acces ușor la dispozitivul lor. Protecția constantă, în timp real, a software-ului de bază asigură faptul că amenințările externe nu pot avea acces la dispozitiv. Vom reveni cu mai multe detalii despre noua tabletă Samsung.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 va fi disponibilă în culori precum Gray, Silver și noul Pink Gold. Va fi disponibilă în Europa începând cu sfârșitul lunii decembrie și din ianuarie 2022 și în SUA și alte regiuni.