AR Emoji pe Galaxy S9 cu vedetele de la Cupa Mondială FIFA 2018

1088

Bucurați-vă de echipa preferată de la Cupa Mondială FIFA 2018 cu o nouă ediție AR Emojis pe S9 Galaxy. Este o aplicație gratuită, este o modalitate frumoasă pentru compania high-tech sud-coreeană de a promova AR Emojis. AR Emoji Football Edition vă permite să creați o similitudine AR Emoji a feței dvs. și să puneți pavilionul echipei preferate în partea de sus.

Ca răspuns la febra fotbalului mondial, Campionatul Mondial de Fotbal care se desfășoară în aceste zile în Rusia, Samsung Electronics a adăugat o ediție exclusivă a aplicației AR Emojis la Galaxy S9 și Galaxy S9+, celebrând meciurile echipelor participante cu toți iubitorii de fotbal și ajutându-i să arate sprijin echipei lor preferate.

Este o chestiune de bază, dar o idee clară în același timp, mai ales pentru cei care tind să inunde feed-urile lor de rețele sociale cu actualizări la fiecare gol sau un joc-by-play al multor momente uimitoare oferite de Cupa Mondială. Desigur, stiți bine că este nevoie să dețineți un Galaxy S9 sau un Galaxy S9+ pentru a putea folosi acest lucru, dar până la apariția următoarei Cupe Mondiale, AR Emojis va fi probabil parte integrantă din numeroasele noi nave pilot pe care Samsung le va lansa până peste alți patru ani.

Pentru a utiliza AR Emoji Football Edition, va trebui să o descărcați din magazinul Galaxy Apps. Aplicația este separată de aplicația pentru cameră, așa că pur și simplu deschideți aplicațiile din Galaxy Apps pe S9 sau S9+, căutați AR Emoji Football Edition, instalați-l, apoi puneți-l din sertarul de aplicații. Apoi adaugați picturile cu tematică fotbalistică și selectați din cele 7 modele pentru a crea multe tipuri diferite de AR Emojis, exprimându-vă entuziasmul pentru meciurile de fotbal. Utilizatorii pot partaja AR Emojis prin software-ul de mesagerie instant pentru a-și împărtăși bucuria și emoțiile cu mai mulți prieteni și sprijinind în același timp echipele favorite.

Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2018 este la cea de-a 21-a ediție și are loc în Rusia. Participă 32 de echipe, inclusiv țara gazdă. Este primul Campionat Mondial de Fotbal care are loc în Europa de Est. Se desfășoară între 14 iunie și 15 iulie 2018. La un cost estimat de peste 14,2 miliarde de dolari, este cea mai scumpă Cupă Mondială din toate timpurile.

AR Emojis de pe Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt foarte populare printre utilizatori. În plus față de personajele celebre ale companiei Walt Disney, printre care Mickey Mouse și Minnie Mouse, Samsung a adăugat luna trecuta 6 membri din „The Incredibles” la AR Emojis, permițând utilizatorilor să scrie cu emojii plini de viață, prietenilor și cunoscuților.

Samsung a extins galeria de personaje Disney pentru AR Emojis pe Galaxy S9 în aceste zile cu Daisy Duck și Goofy. Avatarele Daisy Duck și Goofy pot fi accesate prin Mickey Mouse & Friends AR Emojis din modul AR Emojis din aplicația camerei.

Samsung va lansa și mai multe caractere Disney pe parcursul anului, așa cum a anunțat când a lansat pe Galaxy S9.

SURSĂSamMobile