Asistentul Google pe Galaxy Z Flip 4 promovat în Times Square

227
Asistentul Google pe Galaxy Z Flip 4 promovat în 3D in Times Square
Sursa foto: via 9to5google.com

Google și Samsung își continuă campania publicitară comună cu un panou publicitar 3D anamorfic în Times Square în New York. Noua reclamă arată telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 4 și folosirea asistentului său inteligent Google Assistant.

Este o promoție foarte atrăgătoare care a fost dezvoltată în parteneriat cu studioul de design CEKAI și Universal Music Group. Panoul publicitar 3D cu Google Assistant și Galaxy Z Flip 4 este situat în Broadway, între 40th și 45th Street. Se află pe părțile laterale ale New York Marriott Marquis. Reclama scoate în evidență Galaxy Z Flip 4, Google Assistant și YouTube Music cu ajutorul raperului și artistului american Ludacris.

Galaxy Z Flip 4 și Google Assistant promovat la New York

Mai exact, în NYC în Time Square, Flip 4 se află în „Flex Mode” (90°) care acționează ca un suport. Un câine (din albumul Ludacris Word of Mouf) încearcă să facă o poză cu un telefon obișnuit care tocmai este sprijinit într-un unghi, dar nu reușește. Nu este prima dată când capacitatea fizică este accentuată cu animalele de companie.

Muzicianul intră apoi în scenă și spune „Hei Google, joacă Stand Up de Ludacris”. Aceasta lansează YouTube Music, în timp ce „fă-ți un selfie – take a selfie” este următoarea comandă și vedem că se fac fotografii fără mâini, printre altele. Există apoi câteva demonstrații care evidențiază natura 3D a panoului publicitar. „Noul mod de a face selfie. Exact așa” este sloganul cu un link către Samsung.com/GalaxyZFlip4.

Ludacris – Christopher Brian Bridges (născut la 11 septembrie 1977) este un rapper și actor american. Ludacris a câștigat premiile Screen Actors Guild și Critic’s Choice (serialul Crash), MTV și trei premii Grammy de-a lungul carierei.

Sunt onorat să colaborez cu Google și Samsung și mândru că au selectat Stand Up drept melodia prezentată în campanie. Fie că mă întâlnesc cu fani sau fac poze cu familia și prietenii mei, zilele mele sunt pline de fotografii apropiate și personale. Astfel posibilitatea de a folosi Asistentul Google pentru un selfie cu mâinile libere pe Flip 4 mă ajuta să surprind și mai multe amintiri. Având în vedere că New York City este una dintre cele mai mari scene din lume, sunt încântat să aduc la viață această tehnologie inovatoare într-un panou publicitar  în inima Times Square.” A declarat Ludacris, potrivit 9to5google.