Aspiratorul Bespoke Jet Bot Combo cu AI va fi lansat la CES 2024

243
Bespoke Jet Bot Combo cu AI
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri că va dezvălui o nouă gamă de aspiratoare cu inteligență artificială (AI) la CES 2024. Bespoke Jet Bot Combo cu AI, un robot de curățare cu aspirator și mop, va aduce funcții AI îmbunătățite și curățare cu abur pentru a realiza o experiență de curățare mai ușoară pentru utilizatori.

Sunt încântat să vă prezint gama noastră inovatoare de aspiratoare pentru 2024, Samsung Bespoke Jet Bot Combo cu AI. Acesta folosește cea mai recentă tehnologie AI pentru a-și îmbunătăți în mod semnificativ gradul de utilizare”. A declarat Moohyung Lee, EVP și șeful Customer Experience la Digital Appliances Business a companiei Samsung, potrivit SamsungNewsroom. „Cu o curățare puternică ca bază, noul robot de curățare avansează experiența de curățare a consumatorilor prin funcții inovatoare.”

Bespoke Jet Bot Combo cu AI aduce o mulțime de funcții avansate, bazate pe inteligență artificială pentru o casă mai curată. Robotul de curățare cu aspirator și mop îmbunătățește experiența utilizatorului atât în ​​timpul curățării, cât și după aceasta. Recunoașterea obiectelor AI îmbunătățită aplicată la Bespoke Jet Bot Combo evoluează din tehnologia introdusă anterior în Bespoke Jet Bot AI+. A fost extins numărul de obiecte pe care le poate distinge, permițând o conducere mai precisă datorită noului senzor 3D. Vă reamintim că în acest an Samsung Bespoke Jet AI a fost considerat de mass-media cel mai bun aspirator fără fir.

Cea mai notabilă îmbunătățire este că AI Object Recognition poate recunoaște și spațiul și petele pentru a oferi utilizatorilor experiențe de curățare mai bune. Acesta determină și clasifică zonele cartografiate, cum ar fi o cameră de zi și o bucătărie. În același timp, sugerează automat crearea de „zone interzise”, cum ar fi baia, veranda sau intrarea, pentru a se asigura că aspiratorul robot evită zonele desemnate. Între timp, atunci când aspiratorul detectează o pată, se întoarce la stația de curățare pentru a încălzi mopul cu abur și apă la temperatură ridicată și apoi se întoarce în zonă. Cu mopuri puternice care se rotesc la 170 RPM (rotații pe minut), poate curăța în mod activ chiar și petele întărite. Acest lucru are ca rezultat o curățare autonomă extrem de eficientă, care reduce intervenția utilizatorului într-o varietate de medii.

În plus, modelul poate detecta tipul de podea pentru curățare eficientă, folosind funcția AI Floor Detect – Detectare podea. Această funcție face distincția între podele dure și mochetă și apoi își mărește automat puterea de aspirare. În plus, ajută la prevenirea udării și contaminării covoarelor utilizatorilor de mopuri murdare. Atunci când Bespoke Jet Bot Combo detectează un covor, acesta determină dacă să ridice pernuțele de mop sau să le detașeze de la stația de curățare pentru a oferi soluția îmbunătățită împotriva contaminării încrucișate.

Aspiratorului îi pasă pe deplin de ultimul minut al experienței de curățare. Stația de curățare furnizează un sistem de curățare totală în 3 pași pentru mop. Acesta include spălare automată, curățare cu abur și uscare automată cu aer fierbinte. Stația de curățare spală mopurile cu apă fierbinte la temperatură ridicată pentru a preveni mirosurile și o întreținere igienică.