Bespoke Jet AI considerat de mass-media cel mai bun aspirator fără fir

336
Samsung Bespoke Jet AI
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Bespoke Jet AI este unul dintre cele mai avansate aspiratoare de pe piață, oferind funcții premium pentru o casă inteligentă. Cu All-in-One Clean Station de ultimă generație, Jet-ul este golit și reîncărcat automat după fiecare utilizare. Aspiratorul Samsung este extrem de apreciat de utilizatori și mass-media din domeniu a scos în evidență acest lucru.

Acum aspiratorul wireless Bespoke Jet AI primește recenzii favorabile din străinătate de la marile publicații din domeniul tehnologic. Aspiratorul are o baterie de mare capacitate, putere de aspirație de 280 W și o greutate redusă. Pe baza acestor capabilități, dar și a altor caracteristici, vânzările globale ale gamei Bespoke Jet AI în prima jumătate a anului au crescut cu 47% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Bespoke Jet AI – Cel mai bun aspirator wireless din 2023

Reviewed.com, o publicație americană de revizuire a produselor, a selectat aspiratorul Bespoke Jet AI drept „Cel mai bun aspirator fără fir în 2023”. Reviewed.com a evaluat aspiratorul Samsung drept „cel mai bun aspirator fără fir revizuit până acum”. Revista americană a evidențiat motorul puternic și bateria de mare capacitate a lui Bespoke Jet AI. Acestea dau aspiratorului o putere de aspirație de până la 280 W, unul din punctele sale forte.

Puterea de aspirare este măsurată conform standardelor internaționale (IEC 62885-4, CL.5.8) folosind o baterie nouă de mare capacitate complet încărcată, cu recipientul de praf gol, pe un aspirator portabil. Testele au efectuate de compania SLG și Korea Testing Laboratory, organizații de testare autorizate.

SLG Prüf und Zertifizierungs – SLG Testare și Certificare este o companie germană fondată în 1992. Are sediul în Hartmannsdorf, Sachsen, Germania. SLG oferă servicii de tesare de siguranță, analize chimice și servicii de inspecție.

În plus, are o funcție „Clean Station+” care golește automat praful, care a fost evaluată ca fiind prietenoasă pentru consumator. Reviewed.com a clasat „Bespoke Jet”, lansat anul trecut, ca al 4-lea cel mai bun aparat de curățat wireless în 2023. Revista americană apreciind foarte mult stația de curățare integrată, puterea mare de aspirare și performanța bateriei.

TechRadar și Gizmodo laudă și ele aspiratorul Samsung

Techradar, o publicație britanică din domeniul IT apreciază aspiratorul Samsung Bespoke Jet AI. TechRadar a lăudat greutatea redusă și timpul lung de curățare de 100 de minute în utilizarea Bespoke Jet AI, potrivit SamsungNewsroom. 100 de minute în modul normal se bazează pe un handyman, iar timpul de utilizare poate varia în funcție de mediul real de utilizare.

În plus, funcția „Smart Self-diagnosis”, care verifică singură starea produsului și vă informează despre rezultate în mod convenabil cu „SmartThings”, a fost selectată ca funcție care face diferența. Samsung a lansat în acest an și un Bespoke Jet Bot AI Special Edition pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Gizmodo, o altă cunoscută revistă IT la nivel global, a lăudat Bespoke Jet AI. Gizmodo consideră aspiratorul Samsung ca un produs inteligent, cu performanțe puternice de curățare și mod AI. În plus, „modul AI” aplicat recent la Bespoke Jet AI recunoaște și clasifică mediile de podea. De exemplu: parchet, podele, covoare și covorașe pentru a seta modul optim de curățare și aspirare.

Bespoke Jet AI cu modul AI a fost primul dispozitiv de curățare wireless din lume care a primit o certificare AI de la UL (Underwriters Laboratories), un cunoscut organism de certificare global.