Noul aspirator robot Samsung POWERbot Precision vă vorbește

1034

Samsung îndeplinește visul la milioane de bărbați și femei cu lansarea lui POWERbot Precision. Noul aspirator robot inteligent poate curăța casa având autonomie totală și, răspunde comenzilor vocale. Compania coreeană introduce astfel o nouă paradigmă pentru tehnologia robotului aspirator, combină inteligența și puterea de aspirare. Acum doar spuneți „Bună Bixby, spune lui POWERbot să înceapă curățenia„.

Cu POWERbot Precision am dorit să oferim consumatorilor un mod mai simplu de a face curățenie. Aducem un stil de viață mai inteligent și mai rapid”. A declarat Emanuele De Longhi, Manager Marketing Home Appliances la Samsung Electronics Italia. „Astăzi, mai mult ca niciodată, consumatorii caută aparate avansate tehnologic și de înaltă performanță. Toate aceste pentru a le ușura viața de zi cu zi. Sectorul aspiratoarelor reprezintă pentru noi un domeniu în care continuăm să inovăm într-un mod revoluționar”.

Robotul Samsung POWERbot este dotat cu sistem inteligent de cartografiere

POWERbot Precision se poate orienta ușor în interiorul casei datorită noului sistem de cartografiere și navigare. Acest sistem permite aspiratorului robot inteligent să curețe metodic și temeinic fiecare suprafață. POWERbot este echipat cu Inteligență Artificială și sistemul Visionary Mapping Plus. Sistemul integrează o cameră video și două microprocesoare pentru vedea tot ce se întâmplă în camera în care se află și pentru a realiza o hartă virtuală a casei în timp real. POWERbot Precision calculează imediat cel mai rapid, mai sigur și mai eficient drum pentru a parcurge zonele care trebuie curățate.

Datorită aplicației SmartThings, puteți să controlați de la distanță POWERbot oricând și oriunde cu un smartphone Samsung. Nu numai că începe curățarea și se oprește dar, cu telecomanda prin Smart Things, puteți să conduceți POWERbot Precision pe orice traseu, să verificați zonele pe care le-a curățat deja și să setați programele săptămânale de curățare. Pentru o utilizare cu adevărat inteligentă, fără limitări, acum POWERbot Precision poate fi controlat prin voce, prin asistentul Bixby și Alexa. Doar spuneți „Bună, Bixby, spune lui POWERbot să curățe casa” sau „Alexa, oprește POWERbot” pentru a începe sau a termina curățenia din casă.

Alexa este asistentul virtual dezvoltat de Amazon. A fost folosit pentru prima dată în difuzoarele inteligente Amazon Echo și Amazon Echo Dot. Asistentul inteligent Alexa fost lansat în noiembrie 2014. Numele Alexa a fost ales din cauza faptului că are o consonanță tare cu X și, prin urmare, poate fi recunoscut cu o mai mare precizie de asistent.

Samsung POWERbot Precision va fi disponibil începând cu luna iunie

Pentru a garanta un nivel impecabil de curățenie, Samsung a echipat POWERbot Precision cu voce. Acum robotul este capabil să furnizeze informații despre starea sa, activitățile efectuate și cele planificate ca program, precum și orice eventuale defecțiuni apărute, pentru a garanta cele mai bune condiții de curățare.

POWERbot Precision are un nivel ridicat de curățare datorită noii perii Soft Action. Cu peste un milion și jumătate de fibre textile moi, peria Soft Action captează și cele mai fine particule de praf. Compoziția din fibră de argint a periei creează un efect electrostatic capabil să atragă părul și părul prietenilor cu patru picioare. Caracteristici aflate pe aspirator ajută la îmbunătățirea navigației, permițând POWERbot să se deplaseze chiar și pe covoare și pe alte suprafețe. În plus, POWERbot Precision este echipat cu tehnologia Intelligent Power Control care îi permite să curețe impecabil toate suprafețele, să recunoască diferitele tipuri de podele și să-și regleze automat puterea de aspirare optimă. Această funcție îmbunătățește nu numai performanța de curățare, ci și durata de viață a bateriei și crește timpul de aspirație.

POWERbot Precision garantează toate caracteristicile și tehnologiile de curățare esențiale pentru o curățare temeinică și completă, inclusiv tehnologia CycloneForce și Edge Clean Master, care permit aspiratorului să acționeze aproape de pereți și chiar de colțuri. Robotul include, de asemenea, un sistem de filtrare HEPA pentru a se asigura că 99,9% din murdăria colectată rămâne în container, asigurând aer curat și fără alergeni.

Noul aspirator robot inteligent Samsung POWERbot Precision va fi disponibil începând cu luna iunie 2019. Potrivit News Samsung, momentan prețul nu a fost anunțat de Samsung.