Avantajele ecranului curbat pe noile televizoare Samsung UHD 4K

1223

Pentru cei care vor să se bucure de mai multe lucruri pe televizor pentru perioade lungi de timp, Samsung oferă noul televizor UHD 4K NU7300, care are un ecran curbat de 49 inch, cu rezoluție 4K, design elegant și cabluri aproape invizibile. Stilul, imersia mai mare și oboseala vizuală mai mică sunt factorii principali pentru alegerea acestui tip de televizor.

Printre avantajele televizorului cu ecran curbat se numără o imersie aproape totală în conținutul afișat, datorită tipului de design curbat, care oferă un câmp vizual mai bun, mai ales la marginile ecranului. Astfel, utilizatorul va fi mai puțin distras de alte lucruri, având senzația că participă din plin la acțiunea care se petrece pe ecran sau că este în mijlocul naturii la documentare sau emisiuni despre mediul înconjurător.

Mai puțină oboseală a ochilor – studiile clinice efectuate de către Departamentul de Oftalmologie la Spitalul Universitar Național din Seul, au demonstrat că acest ecran are ca rezultat mai puțină oboseală pentru ochi, comparativ cu experiența pe un monitor cu ecran plat. O oboseală mai mică a ochilor duce la o concentrare mai mare la emisiunile preferate cum ar fi documentare, filme, jocuri și alte emisiuni TV.

Un alt detaliu este în designul și beneficiile armonizării televiziunii cu mediul înconjurător. În cazul modelului NU7300, ceea ce atrage atenția este finisajul frumos cu margini super-subțiri, care dau un farmec suplimentar locului de expunere al televizorului. În plus, aspectul vizual aproape fără cabluri permite o organizare mai bune a locului din spatele televizorului. Această soluție permite ca toate cablurile conectate la televizor să fie ascunse, permițând astfel un aspect „fără cablu”.

Noul televizor Samsung UHD 4K acoperă și HDR Premium, ceea ce aduce mult mai multă luminozitate și contrast pentru a vă bucura de orice program cu imagini clare sau mai întunecate. Samsung 4K UHD NU7300 demonstrează, dacă mai era nevoie, calitatea, fiabilitatea și nivelul tehnologiei aflate pe aceste televizoare Samsung.

Consumer Technology Association (CTA), este o organizație pentru standarde în industria electronică de consum din Statele Unite, fondată în 1924. CTA are peste 70 de comitete, subcomitete și grupuri de lucru. CEA este acreditată de Institutul Național de Standarde din SUA.

Toate produsele Samsung UHD 4K sunt certificate de Consumer Technology Association (CTA) și Digital Europe (DE). Aceste agenții de certificare au stabilite criterii minime pentru a certifica un produs ca UHD 4K, inclusiv garantează că produsul are în fiecare pixel capacitatea de a reproduce toate culorile. Disponibilitatea conținutului 4k afișat de televizor mai depinde și de conținutul și materialele puse la dispoziție de dezvoltatorul de aplicații și de calitatea serviciului de internet.

Ecranul curbat de pe Samsung UHD 4K NU7300 aduce consumatorului o experiență impresionantă. UHD 4K NU7300 este alegerea ideală pentru cei care caută un televizor elegant care completează mediul în care este amplasat, aduce caracteristici și o calitate a imaginii într-adevăr izbitoare„, a declarat Erico Traldi, director Samsung Brazilia.

SURSĂSamsung News