JBL Live 300TWS: Căști intra-auriculare foarte bune, design practic

911
Sursa Foto: hardwarezone.com.sg

JBL este una dintre cei mai vechi și experimentate companii de echipamente acustice din întreaga lume. Compania a fost fondată în 1946 de James Bullough Lansing, de la inițialele sale vine și numele. JBL este deținută de Harman International Industries, o filială a Samsung Electronics. Printre cele mai apreciate căști produse de JBL este și setul Bluetooth JBL Live 300TWS.

JBL este o companie americană care produce echipamente audio, inclusiv difuzoare și căști, deținută de Samsung. JBL are două divizii independente în cadrul companiei; JBL Consumer produce echipamente audio pentru piața internă a consumatorilor; JBL Professional produce echipamente profesionale pentru studio și piețe cinematografice. Căștile JBL Live 300TWS sunt produse de JBL Consumer.

Un excelent set total wireless: JBL Live 300TWS

Căștile Bluetooth JBL Live 300TWS sunt intra-auriculare, foarte bine gândite și proiectate. Căștile JBL sunt complet wireless, în genul setului Samsung Galaxy Buds+ sau Galaxy Buds Live. Au diverse avantaje. Datorită funcției de încărcare rapidă, acestea pot fi încărcate repede în 10 minute cu suficientă energie pentru o oră. Și în comparație cu alte modele, acestea oferă o prindere mult mai bună în ureche, o potrivire confortabilă și sigură.

Asistent Smart, apeluri hands-free, controlul volumului cât și al sunetului ambiental sunt accesibile prin intermediul suprafeței touch de pe căști. Fiecare cască este marcată cu sigla JBL. Dacă există o conexiune wireless, atingerea pe suprafața căștii din dreapta pornește și oprește redarea. O atingere dublă acceptă și termină apelurile și trece la următoarea piesă. Saltul înapoi necesită o atingere de trei ori.

JBL a fost fondată de James Bullough Lansing (1902–1949), un inginer audio american și proiectant de difuzoare. Acesta a înființat două companii audio care îi poartă numele, Altec Lansing și JBL, aceasta din urmă a primit numele inițialelor sale.

Căștile sunt puternice, acceptă Bluetooth 5.0 și oferă integrare de servicii vocale și control tactil pentru dispozitivele Android și iOS. Sistemul poate fi, de asemenea, personalizat prin conexiunea aplicației, în timp ce tehnologia TalkThru și Ambient Aware oferă funcții pentru interacțiunea cu mediul în care vă aflați și o percepție externă îmbunătățită. Poți asculta lumea din jurul tău, schimbând instant între muzica și sunetul ambiental cu Ambient Aware de pe JBL Live 300TWS.

Durată mare de funcționare și sunet de calitate

Căștile JBJ TWS (True Wireless Stereo) au un timp de funcționare de aproape șase ore. JBL Live 300TWS pot fi reîncărcate complet de aproape trei ori în carcasa de transport. Aceasta servește drept stație de încărcare, astfel încât durata totală de viață ajunge la 20 de ore. Un ciclu complet de încărcare a acestor căști durează puțin sub 90 de minute și același lucru este valabil și pentru reîncărcarea rezervelor carcasei de transport. Deoarece au o conexiune USB-C, un cablu de încărcare USB-C la USB-A este inclus ca accesoriu.

Lucruri de apreciat la setul JBL:

  • 6 ore de viață a bateriei
  • Sunet de calitate, puternic cu răspuns profund la bas
  • Are asistenții Google și Amazon Alexa
  • Încărcare prin USB-C
  • Clasa de protecție IPX5
  • Funcția Ambient Aware
  • Actualizări de firmware prin aplicație

Dezavantaje:

  • Nu are ANC
  • Comenzile tactile mai greu de învățat

Carcasa are dimensiunile 70 x 28 x 44mm și greutatea de 55,6 grame, căștile separat au 6,2 grame. JBL Live 300TWS sunt certificate IPX5, pentru rezistență la apă. De dimensiuni reduse, dar cu putere mare, căștile Bluetooth JBL au un sunet de calitate pe care îl așteptați de la marca JBL. Căștile oferă o experiență de neuitat și merită cumpărate, conform WinFuture. Cei ce nu vor să cheltuiască foarte mult pe un set Samsung, Apple sau Sony, setul JBL Live 300TWS este ideal.