Bateria de 5.000mAh pe Galaxy A72 4G certificată de Anatel

523
Bateria de 5000mAh pe Galaxy A72 4G certificata de Anatel
Sursa Foto: @_the_tech_guy

Samsung Galaxy A72 4G mai face un pas mare spre lansare. Bateria de 5.000mAh a acestui telefon a fost certificată în aceste zile de Anatel în Brazilia. Agencia Nacional de Telecomunicacoes din Brazilia a fost cea care a certificat bateriile pe seria Galaxy S20 și Galaxy S21, printre altele.

Știm că că Samsung se pregătește pentru lansarea a două noi smartphone-uri din seria A, Galaxy A52 și Galaxy A72. Tot în perioada următoare vor apărea mai multe smartphone-uri și din seria Galaxy M și Galaxy F. În ultimul timp, am văzut o serie de scurgeri cu privire la aceste dispozitive, datorită numeroaselor certificări și listări de referință. Acum am primit și certificarea Anatel. Unele dintre aceste modele au deja pagini de asistență live, semn că lansarea este iminentă.

Galaxy A72 4G și 5G cu această baterie certificată de Anatel

Detaliile despre capacitatea bateriei modelului Galaxy A72 4G au apărut în mod explicit în certificarea Anatel. Agenția de certificare din Brazilia a dezvăluit că A72 4G se va împacheta o baterie de 5.000mAh. Nu este o surpriză că bateriile Samsung sunt certificate în Brazilia, Samsung are acolo mai multe facilități de producție pentru telefoane, tablete sau electrocasnice. Cum am scris mai sus și bateriile din seria Galaxy S20 au fost certificate de Anatel.

Galaxy A72, care a obținut certificarea Anatel este un telefon 4G al cărui baterie poartă numărul de model EB-A426ABY. În afară de asta, numărul modelului încărcătorului este unul EP-TA800B, potrivit MySmartPrice. Acest lucru înseamnă că dispozitivul va suporta încărcare rapidă de 25W. Conform zvonurilor anterioare, Galaxy A72 va veni în variante 4 și 5G. Specificațiile fiind similare și bateria va avea aceeași capacitate pe ambele.

ANATEL monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. A fost înființată în 1997 și este o agenție specială independentă din punct de vedere administrativ și financiar. Nu este subordonată ierarhic nici unei agenții guvernamentale.

Galaxy A72 4G va costa ~500€

Conform zvonurilor Samsung Galaxy A72 va avea un ecran cu diagonala de 6,67 inch (16,94 cm). La bord va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 720G împreună cu 8GB de memorie RAM. Pe Geekbench, Galaxy A72 a reușit să înscrie 549 și 1.637 de puncte în testele single-core și multi-core.

Zilele trecute am publicat și fotografii oficiale cu noul model Samsung. Are quad-camera la spate! Pagina de asistență a lui Galaxy A72 este deja disponibilă pe site-ul Samsung Carribbean și Latin America. În ultima săptămână, smartphone-ul a primit chiar și certificarea FCC, unde documentele au dezvăluit că va oferi suport de încărcare rapidă de 25W.

Despre prețul lui Galaxy A72 4G am scris, va avea un cost în jur de 500 de euro, modelul cu stocare de 128GB. Samsung nu a dezvăluit oficial data lansării modelelor Galaxy A52 și Galaxy A72. Cu toate acestea cu toate actele la zi, certificate și vaccinate, mai trebuie doar parfumate, mai avem doar un mic pas până la apariția pe piață.