Bateria viitorului Galaxy Z Flip 2 certificată de SafetyKorea, 3C și DEKRA

669
Bateria viitorului Galaxy Z Flip certificata de SafetyKorea 3C si DEKRA
Sursa Foto: mysmartprice.com

Bateria pentru viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2 (sau Z Flip 3) a fost certificată de 3C, SafetyKorea și DEKRA. Acest lucru sugerează că dezvoltarea noului telefon pliabil tip clamshell Samsung este avansată iar lansarea nu poate fi departe.

Samsung lucrează la lansarea smartphone-ului Flip de a doua generație, care probabil va fi numit Samsung Galaxy Z Flip 2. Deși nu suntem pe deplin siguri dacă Samsung îl va numi Galaxy Z Flip 2, poate foarte bine să îl numească și Z Flip 3, pentru a rezona cu Galaxy Z Fold 3.

Samsung Galaxy Z Flip 2 mai aproape de lansare

De două zile presupusa baterie a dispozitivului a fost certificată de SafetyKorea. Pe site-ul web al agenției de certificare sud-coreene au apărut și câteva detalii cheie privind capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy Z Flip 2. Înainte de certificarea Safety Korea aceeași baterie a fost certificată agenția germană DEKRA și de China Compulsory Certificate (3C) din China.

După cum se vede în imaginile de certificare SafetyKorea, presupusa baterie a lui Z Flip 2 (numărul de model SM-F711) va avea o capacitate nominală de 2.300mAh (EB-BF711ABY) și o capacitate tipică de 2.370mAh. Există și o baterie suplimentară (EB-BF712ABY) pentru Z Flip 2, cu o capacitate de 903mAh. Același lucru a fost certificat și de site-ul de certificare DEKRA. Samsung Galaxy Z Flip original are o baterie de 3.300mAh. Astfel capacitatea totală se ridică la 3.300mAh, care se potrivește cu originalul Z Flip și Z Flip 5G.

DEKRA este o companie fondată în 1925 la Berlin. Are sediul în Stuttgart din 1946. Este cea mai mare companie de inspecție din Germania și a treia ca mărime din lume. DEKRA se concentrează pe inspecția vehiculelor, a sistemelor tehnice, dar oferă și alte servicii.

Procesor nou și camere mai bune așteptăm de la viitorul pliabil Flip

De altfel, bateria a fost certificată și de China Compulsory Certificate (3C) de puțin timp, conform MySmartPrice. Toate aceste certificări ne fac să credem că lansarea lui Z Flip 2 s-ar putea să nu fie prea departe. Sunt informații că pliabilul Flip 2 va oferi un afișaj AMOELD de 120Hz cu rame mai înguste. În plus, ne așteptăm la difuzoare stereo și la opțiuni de stocare de 128 / 256GB. Un procesor nou și camere mai bune sigur vor fi în dotare, dar momentan nu avem informații fiabile despre ele.

Acestea sunt toate informațiile pe care le avem despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Suntem siguri că vom primi mai multe informații despre viitorul pliabil Samsung în perioada următoare pe măsură ce se apropie data lansării. Ori de câte ori o vom face, ne vom asigura că vă ținem la curent cu orice noutate despre Z Flip 2.