Acasă Stiri Bateria de 3.300 mAh care va fi pe Samsung Galaxy Note 8

Bateria de 3.300 mAh care va fi pe Samsung Galaxy Note 8

Problemele pe care le-a avut anul trecut Samsung Galaxy Note 7, au fost cauzate de bateria utilizată în telefon, noua baterie de 3.300 mAh care este pe Samsung Galaxy Note 8 a apărut deja în fotografii.

Phablet-ul Note 7, care a fost pe cale să devină unul dintre cele mai vândute telefoane Samsung din toate timpurile, a fost lovit de necazuri cauzate de autoaprinderi, unele periculoase.

Dispozitivul a fost rechemat de pe piață de două ori, dar mai mulți utilizatori nu au dorit să returneze receptorul, iar Samsung a eliminat în cele din urmă toate funcționalitățile phablet-ului, astfel încât oricine păstra Galaxy Note 7 mai putea să-l folosească doar ca obiect de decor.

Chiar dacă următorul dispozitiv Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat mai târziu în această lună, majoritatea aspectelor legate de hardware-ul său au fost deja văzute prin diverse scurgeri.

O imagine a bateriilor pentru viitorul phablet au apărut și putem vedea clar pe eticheta acestui acumulator că vine cu un capital de putere de 3.300mAh.

Dacă vom crede această imagine scursă, care a apărut pe SlashLeaks, Galaxy Note 8 va conține o baterie ceva mai mică, cu o capacitate de doar 3.300 mAh.

Slashleaks este un site făcut de iubitorii de scurgeri de tehnologie, pentru iubitorii de de tehnologie și este singurul site care publică 100% scurgeri de tehnologie. Pe Slashleaks contribuitori pot trimite conținut scurs, cum ar fi text, imagini și clipuri video.

Majoritatea consumatorilor vor fi dezamăgiți să vadă o baterie cu o capacitate relativ mică pentru un phablet cu ecran mare. La urma urmei, Samsung a pus un acumulator de 4.000mAh în Samsung Galaxy S8 Active, ne așteptam la unul la fel de mare pe Note 8.

Nimic nu este sigur în acest moment și numai cifrele din viața reală a bateriei ne vor spune ce durată de viață va avea aceasta în realitate.

De asemenea, ne putem bucura de faptul că noile baterii Samsung păstrează până la 95% din capacitatea lor după un an.

În acest moment, se pare că Galaxy Note 8 va fi într-adevăr livrat cu o baterie de 3.300 mAh, mai mică decât bateria din Samsung Galaxy S8+ și cea din Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut.

Am putea ignora informațiile și să ne menținem speranța că dimensiunea reală a bateriei va fi mai mare, însă zvonurile și scurgerile au fost destul de precise pentru toate cele mai recente telefoane lansate de Samsung. Nu există nici un motiv pentru care acestea să nu fie corecte și pentru Galaxy Note 8.

Pentru a fi sinceri, o baterie de 3.300 mAh nu sună rău, dar ar putea fi o problemă, deoarece chiar și telefonul Galaxy S8+ nu poate oferi mai mult de o zi de viață a bateriei cu acumulatorul său de 3.500 mAh și asta într-o zi bună.

Samsung Galaxy Note FE (Fan Edition) este disponibil acum în Corea de Sud. Fanii lui Galaxy Note 7 sunt entuziasmați pentru ocazia de a da lui Galaxy Note 7 o altă șansă.

Și asta ne aduce cu gândul la noul Samsung Galaxy Note 8, care este de așteptat să fie prezentat pe 23 august în timpul evenimentului de la New York.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...