Bateria externă Samsung Wireless de 10.000 mAh pentru Galaxy S10

1953

Samsung Galaxy S10e și frații săi mai mari Galaxy S10 și S10+ au fost prezentați oficial luna trecută. Tot atunci a venit și o nouă gamă de accesorii oficiale Samsung. A fost lansată o nouă stație de încărcare duală pentru alimentarea cu energie fără fir și o baterie externă cu încărcare fără fir. Bateria Power Bank Samsung Wireless pentru Galaxy S10 oferă o putere suplimentară de 10.000 mAh. Despre această baterie externă nu s-a vorbit aproape deloc.

Samsung va lansa oficial la vânzare seria de smartphone-uri Galaxy S10 pe 8 martie, atunci vin și aceste noi accesorii. Samsung a dezvoltat recent o „Baterie portabilă încărcată fără fir”, conform PhoneArena. Aceasta nu a fost disponibilă pentru cumpărare prin precomandă. Știm că acest accesoriu va fi oferit ca bonus clienților din Anglia care precomandă smartwatch-ul Samsung Galaxy Active. Acum bateria externă Samsung a apărut pe site-ul Samsung din SUA și presupunem că va fi lansată la vânzare în viitorul apropiat.

Samsung Wireless de 10.000 mAh are USB tip A și USB tip C

Spre deosebire de toate bateriile externe anterioare, noua baterie Samsung Wireless cu numărul de model EB-U1200CPEGUS, vă va permite să încărcați noul smartphone Galaxy, fără fir. De asemenea, are inclus și un cablu de încărcare dacă preferați să încărcați prin cablu. În ambele cazuri – fără fir și prin cablu – acumulatorul va oferi încărcare rapidă seriei Galaxy S10. Având în vedere că Galaxy Fold are și el PowerShare bateria poate fi folosită și pentru telefonul pliabil.

Samsung nu a dat prea multe detalii tehnice despre bateria portabilă ce poate încărca fără fir. Gigantul coreean menționează însă că aceasta are o capacitate de 10.000 mAh. Astfel, ar trebui să fie capabilă să ofere cel puțin două încărcări complete chiar și celui mai mare model Galaxy S10+, ce are o baterie generoasă de 4.100 mAh.

Nikola Tesla credea că transferul de energie wireless este posibil în viitor. Tesla a lucrat la serie de proiecte pentru transmisia de energie electrică fără fir pentru iluminatul wireless. La vremea când Tesla își formulase ideile, nu exista nicio modalitate de a transmite fără fir energie.

Samsung Wireless Power Bank, cu numărul de model EB-U1200 nu este mare ca gabarit. Are dimensiunile 149,93 x 70,8 x 15,09 mm și o greutate de 234 grame. Cu această baterie nu mai este nevoie să cumpărați un încărcător fără fir separat pentru noile smartphone-uri. În plus, această sursă de alimentare mobilă oferă, de asemenea, un USB tip A și un USB tip C. Nu va există nici o problemă în ceea ce privește încărcarea și prin cablu.

Noua baterie externă Samsung Wireless Power Bank este de asemenea echipată cu o funcție de încărcare compatibilă cu încărcarea Qi. Poate încărca smartphone-uri precum Galaxy S10e, S10, Galaxy S10+ și Galaxy Fold în timp ce sunteți în mișcare, fără a fi nevoie de un cablu sau o sursă de energie fixă.

Posibil un preț de 45 – 50 €, pentru Samsung Wireless Power Bank

Bateria externă fără fir Samsung va fi disponibilă în roz și argintiu. Presupunem că acest acumulator extern va avea un preț mai mare decât bateriile externe normale de aceeași capacitate produse și comercializate de Samsung. Compania nu a pus deocamdată, pe site-ul său, un preț pentru această baterie. Credem că Samsung Wireless Power Bank va fi disponibilă la un preț de aproximativ 45 – 50 de euro. Prețul va fi sigur influențat de capacitatea de încărcare wireless. Facem economie la achiziționarea acestui accesoriu dual-in-one prin eliminarea necesității de a cumpăra separat un încărcător fără fir.