Baterie ceva mai mare pe modelul Samsung Galaxy S24

369
Baterie ceva mai mare pe modelul Samsung Galaxy S24
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Despre seria Galaxy S24 apar tot mai multe informații. Acum am aflat că modelul mai mic al acestei serii – Samsung Galaxy S24 – va primi o baterie puțin mai mare. După ce Galaxy S22 și Galaxy S23 au avut relativ puțină putere la bord, Samsung revine pentru Galaxy S24 la nivelul lui Galaxy S21.

A trecut ceva timp de când am scris despre capacitățile bateriei la Samsung Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Acesta din urmă va rămâne cu o baterie de 5.000 mAh, poate 5.100 mAh. În schimb, bateria primului va crește cu 100 mAh față de predecesorul său, ajungând la 4.900 mAh. Cu toate acestea, pentru modelul de bază al seriei – Galaxy S24 – nu au fost informații în privința bateriei. Și, din păcate, fotografia care însoțește certificarea bateriei – numărul de model EB-BS922ABY – care a apărut în Coreea, nu dezvăluie niciun detaliu lizibil.

Baterie mai mare cu 100 mAh pe Samsung Galaxy S24 față de S23

Cu toate acestea, acum putem confirma capacitatea bateriei lui Samsung Galaxy S24, potrivit GalaxyClub. Acesta este exact același capacitate cu Galaxy S21 din 2021. Are o capacitate nominală de 3.880 mAh (sau 15,05 Wh) și o capacitate tipică de 4.000 mAh. La fel ca bateria lui Galaxy S24+, și bateria din S24 de bază crește cu 100 mAh. În cele din urmă, Galaxy S23 are o baterie de 3.900 mAh. Deci, Samsung Galaxy S24 va primi curent electric de la o baterie puțin mai mare.

În ultimele săptămâni am aflat deja mai multe detalii detalii despre seria Galaxy S24. Asta nu modifică faptul că va mai dura cel puțin încă șase luni, poate mai mult, până când dispozitivele vor vedea lumina zilei. Cu atât mai remarcabil este faptul că Samsung înregistrează deja numele comercial asociat „S24”. Numele a fost înregistrat la Oficiul de Proprietate Intelectuală din Marea Britanie. Și, deși scopul unor nume de mărci nu este întotdeauna perfect clar din documentație, nu este cazul de data aceasta. Singura categorie de produse bifată de Samsung este „smartphones”.

Cea mai valoroase mărci comerciale din lume în 2023 sunt: Apple (cu o valoare a mărcii de peste 880 milioane de dolari); Google (~578 milioane); Microsoft (~502 milioane USD); Amazon (~469 milioane) și McDonald’s. Toate sunt din SUA.

În plus, puțin se poate deduce din înregistrarea mărcii. Este neobișnuit în aceste zile ca un anumit nume de dispozitiv pentru un model din seria Galaxy S să fie înregistrat cu atâta timp înainte, mai ales într-o țară europeană.

Samsung trebuie să aibă un motiv pentru asta. Dar care este acest motiv, nu vom afla prea curând. Deocamdată această marcă a fost înregistrată doar în Anglia. Se pare că sunt șanse mari să apară în curând și în UE, SUA și/sau Coreea de Sud.