Bateria lui Galaxy Z Fold 6 Ultra certificată de BIS

115
Galaxy Z Fold 6 Ultra
Sursă foto: MySmartPrice

Samsung va lansa pe Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 la un viitor eveniment Unpacked în iulie la Paris. Despre ambele modele au fost o sumedenie de zvonuri în ultimul timp și vor mai fi pe măsură ce ne apropiem de lansare. Au fost zvonuri că Samsung va lansa și un model pliabil Ultra, un Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra. Potrivit zvonurilor, numărul de model al Galaxy Z Fold 6 Ultra este SM-F958.

Două baterii noi de la Samsung, cu numerele de model EB-BF959ABE și, respectiv, EB-BF959ABY, au apărut în baza de date a Biroului de Standarde Indiene (BIS). Aceste baterii au fost depistate pe site-ul BIS de colegii noștri de la site-ul indian MySmartPrice. Deoarece Galaxy Z Fold 6 obișnuit poartă numărul de model SM-F956B, aceste baterii nu sunt pentru versiunea de bază a telefonului.

Bateriile EB-BF959ABE și EB-BF959ABY cel mai probabil sunt pentru Fold 6 Ultra. Iată de ce credem așa. Literele BF din numărul modelului reprezintă o baterie pentru un dispozitiv din seria Fold sau Flip. Numerele modelului bateriei lui Fold încep cu indicativul BF9, iar numerele modelului bateriei lui Flip încep cu BF7. Acest lucru ne face să credem că EB-BF959ABE și EB-BF959ABY sunt numerele de model pentru bateriile unui viitor model Fold.

Sursă foto: MySmartPrice

De asemenea, Samsung Galaxy Fold 6 are baterii cu numerele de model EB-BF956ABY și EB-BF957ABY. Deci, indicativul BF959 sugerează că ne uităm la un dispozitiv din seria Fold 6, dar un model peste modelul de bază Fold 6, probabil Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra. Din certificarea BIS nu am aflat capacitatea bateriilor, dar sigur o vom afla în zilele următoare. Samsung Galaxy Z Fold 5 are o baterie cu o capacitate de 4.400 mAh.

Hubble este un telescop plasat pe orbită în jurul Pământului lansat în 24 aprilie 1990. Hubble șase baterii cu hidrogen nichel care trebuiau să reziste 5 ani. Chiar dacă au scăzut ca putere, bateriile au fost înlocuite după 19 ani!

Telefoanele inteligente din seria Samsung Galaxy Z Fold și Flip dispun de baterii formate din două părți. Nu credem că va fi altfel pe Fold 6. Prin urmare, credem că bateriile sale sunt EB-BF958 și EB-BF959. Bateria cu numărul de model din urmă a fost certificată. De asemenea, ne așteptăm ca cealaltă baterie cu numărul de model EB-BF958 să fie certificată în curând. Știm că numărul modelului Galaxy Z Fold 6 Ultra este SM-F958 și, prin urmare, numărul modelului bateriei are sens.