Mai multe caracteristici ascunse aflate pe Galaxy Z Fold 5

455
Mai multe caracteristici ascunse aflate pe Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung este cunoscut pentru că oferă utilizatorilor aproape toate caracteristicile pe care și le-ar putea dori. Cu toate acestea, există și mai multe funcții pe Galaxy Z Fold 5 care sunt de fapt ascunse. Sigur că un utilizator mai versat le va găsi, dar pentru majoritatea celor care folosesc noul telefon pliabil este puțin mai complicat.

Deci, în acest articol, via AndroidHeadlines, vă vom prezenta aceste caracteristici. În acest fel veți putea profita la maximum de noul dvs. pliabil de la Samsung. Între aceste caracteristici sunt mai multe care țin de Good Lock, cunm ar fi Parcul tematic, Pentastic, NavStar, MultiStar, dar și altele.

Descărcați Good Lock pe Galaxy Z Fold 5 pentru personalizarea supremă

Good Lock este o aplicație limitată la smartphone-urile proprii Samsung și disponibilă pentru descărcare în Galaxy Store. Este un must-have pentru orice proprietar de telefon Galaxy, iar pe dispozitivele pliabile precum Samsung Galaxy Z Fold 5, deschide cu adevărat o lume cu totul nouă de posibilități.

Good Lock este aplicația principală, care are o serie de sub-aplicații pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza dispozitivul. Iată câteva dintre cele mai populare:

  • Parc tematic – Theme Park. Această aplicație vă va permite să creați o temă completă pentru telefonul dvs. Dincolo de ceea ce Material You îți permite să faci. Ajustarea fundalului setărilor rapide, a modului în care arată tastele de pe tastatură și chiar a panoului de volum.
  • Pentastic. Acesta este un alt mod popular pentru Galaxy Z Fold 5, deoarece funcționează cu S Pen. Acest lucru vă permite să schimbați aproape totul despre meniul S Pen Pointed și Air Command. De asemenea, veți putea crea comenzi rapide pentru aplicații, ținând apăsat butonul creionului și chiar atingând de două ori afișajul.
  • LockStar. Acesta va aduce modificări infinite în ecranul dvs. de blocare, ceea ce vă ajută cu adevărat să faceți acest lucru unic pentru dvs.
  • NavStar. Nu sunteți mulțumit de butoanele de navigare sau gesturile pe care Samsung le include pe Galaxy Z Fold 5? Ei bine, cu această aplicație plug-in, puteți schimba aproape totul. Aceasta include transparența barei de indicații de navigare, permițând gestul înapoi pe ecran complet și multe altele

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele aplicații diferite disponibile cu Good Lock. Și personalizările sunt nesfârșite aici.

Aplicații pe ecranul exterior și modul peisaj pe Galaxy Z Fold 5

Forțați transferul aplicațiilor de pe ecranul principal pe cel extern. Folosind aplicația MultiStar din Good Lock, puteți forța aplicațiile să se deschidă de pe ecranul principal pe ecranul exterior. În caz contrar, funcționează în setările principale pentru Galaxy Z Fold 5. Dar să spunem că ai redat un videoclip YouTube și vrei să folosești Galaxy Z Fold 5 în modul cort. Aveți nevoie de acel videoclip pentru a fi redat pe afișajul exterior, iar acest mod vă permite să faceți exact asta.

Accesați Good Lock și descărcați MultiStar. După ce îl descărcați, accesați I Heart Galaxy Foldable. De acolo, veți găsi o serie de opțiuni excelente disponibile, căutați Continuați toate aplicațiile pe ecranul frontal și activați-l!

Forțați aplicațiile portret să funcționeze în peisaj pe Galaxy Z Fold 5. Ecranul principal de pe Galaxy Z Fold 5 este aproape un pătrat. Ceea ce înseamnă că unele aplicații în modul portret nu vor funcționa în peisaj, chiar dacă rezoluția nu este foarte diferită. Dar Samsung are o soluție și pentru asta. Probabil că nu va trebui să utilizați acest lucru pentru o mulțime de aplicații, dar din nou, exemplul este Instagram.

Puteți accesa Setări -> Funcții avansate -> Labs -> Vedere peisaj pentru aplicații portret și apoi selectați aplicația pe care doriți să o lucrați în vizualizarea peisaj. Puteți activa acest lucru pentru fiecare aplicație individuală. Deci nu este un comutator pentru toate aplicațiile, cum ar fi alte funcții de aici. Aceasta este o funcție de laborator, așa că ați putea întâmpina probleme. Prin urmare, este important să vă amintiți această funcție, astfel încât să o puteți dezactiva dacă este necesar.

Ecranul divizat și rata de refresh

Forțați toate aplicațiile să funcționeze în ecran divizat. Să recunoaștem, unele aplicații sunt încăpățânate. O astfel de aplicație este Instagram, care nu funcționează pe o mulțime de dimensiuni diferite de afișare. Dar, Samsung are o caracteristică care să te ajute cu asta.

Dacă accesați Setări -> Funcții avansate -> Laboratoare și atingeți „Ferestre multiple pentru toate aplicațiile”. Aceasta va forța fiecare aplicație să funcționeze în ferestre multiple sau în ecran divizat. O mulțime de aplicații funcționează deja în mai multe ferestre, dar această caracteristică se asigură că fiecare aplicație face acest lucru. S-ar putea să întâmpinați probleme cu unele aplicații care au probleme în mai multe ferestre, așa că rețineți asta aici.

Schimbați rata de reîmprospătare pentru a profita mai mult de la baterie. Galaxy Z Fold 5 are ecrane duble de 120 Hz, care, după cum vă puteți imagina, afectează bateria. Există doar o baterie de 4400 mAh în interiorul acestui telefon, care nu este atât de mare, dar încă se descurcă destul de bine și ține o zi întreagă. Dar dacă aveți nevoie de puțin mai multă baterie, puteți comuta ecranele la 60Hz.

Doar accesați Setări -> Afișare -> Netezire a mișcării și puteți trece de la Adaptive la Standard. Adaptive vă va adapta în mod inteligent rata de reîmprospătare de la 1 Hz la 120 Hz. În timp ce Standard îl va menține la 60 Hz tot timpul. S-ar putea să observați o diferență cu animațiile și altele. Dar probabil că veți obține câteva ore suplimentare de ecran la timp cu această funcție.