Capacitatea bateriei lui Galaxy A20e indică un design compact

2297
Smartphone-ul Samsung Galaxy A20e, încă neprezentat, va avea o capacitate a bateriei de 3.000 mAh, una destul de modestă. Această baterie este mult mai mică decât a telefoanelor recent lansate din noua seria Galaxy A. Sunt informații că Galaxy A20e va fi un smartphone Android Go și atunci acest lucru se justifică. Prin intermediul site-ului olandez Galaxy Club preluat de SamMobile, vedem o fotografie cu acumulatorul lui Galaxy A20e. Bateria are numărul de model EB-BA202ABU și a fost obținută dintr-o sursă sud-coreeană – National Radio Reseeach Agency (NRRA). Aceasta este agenția de certificare din Coreea de Sud, echivalentul FCC-ului american. Vedem în fotografie o baterie tipică de 3.000 mAh, ceea ce pare să se traducă printr-o capacitate nominală de 2.920mAh.
Posibil ca Galaxy A20e să fie cel mai mic smartphone din noua serie Galaxy A
În comparație cu recent lansatele Galaxy A10 (3.400 mAh), Galaxy A30 și A50 (ambele 4.000 mAh), Galaxy A20 oferă o baterie modestă. De fapt, este comparabilă cu bateria de 3.100 mAh aflată pe Samsung Galaxy S10e, numai că vorbim de cu totul altceva. Deși rămâne încă de confirmat, Galaxy A20e se poate dovedi a fi cel mai mic dispozitiv din noua serie A Samsung. Dacă luăm în considerare că va fi, conform informațiilor, un telefon Android Go, bateria va fi suficientă, raportat la specificații. Desigur, ar trebui să așteptăm să vedem ce diferență va fi între Galaxy A20 și Galaxy A20e. Știm deja de ceva timp că modelul Galaxy A20e poartă numărul de model SM-A202F. Smartphone-ul regular Samsung A20 are numărul de model SM-A205FN. Nu știm încă modul în care aceste variante sunt comparabile din punct de vedere hardware și a dimensiunilor, deși indicatorii de referință sugerează că diferențele sunt totuși minore.

Android Go se bazează pe Android Oreo 8 și este destinată să ruleze pe telefoane cu doar 512MB până la 1GB de memorie RAM și doar 8GB de spațiu de stocare. Dispozitivele care rulează pe Android Go vin de asemenea cu versiuni „lite” sau „Go” ale aplicațiilor Google, cum ar fi Maps Go, YouTube Go, Gmail Go și multe altele.

Până în prezent, Samsung a lansat telefoanele Galaxy A10, A30 și Galaxy A50 pe mai multe piețe. Din ce știm Samsung Galaxy A20 va face parte din al doile val de lansări din seria Galaxy A. Galaxy A20e va debuta cu Galaxy A40, A60, A70 și Samsung Galaxy A90, mai târziu în această primăvară. Ne așteptăm ca prețul Galaxy A20e să fie la fel de modest cum este capacitatea bateriei și specificațiile. La urma urmei, chiar și mult mai titratul Samsung Galaxy A50 este destul de accesibil.