Specificațiile bateriei de pe Galaxy A70 și bateria finală pe Galaxy Fold

1387
Noi informații ne edifică asupra capacității bateriei pe Samsung Galaxy A70. De asemenea, au apărut informații noi și despre capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Fold. Despre acesta din urmă trebuie să specificăm că Samsung nu a confirmat nimic până acum în privința bateriei. Au fost doar presupuneri și supoziții din varii surse, preluate de mai multe site-uri de specialitate. Samsung Galaxy Fold a fost dat până acum cu o baterie de 6.200 mAh. Capacitatea era dată de două baterii de 3.100 mAh, amplasate în ambele părți ale pliantului Samsung. Conform acestei noi informații viitorul Galaxy Fold va avea o baterie cu o capacitate de „doar” 4.380 mAh. Nu băgăm mâna în foc pentru acest lucru dar, aceasta este informația!
Samsung Galaxy Fold cu două baterii de 2.190 mAh!
Anterior, am scris de mai multe ori că telefonul pliabil Samsung are două baterii cu o capacitate totală de 6.200 mAh. Noile informațiile arată că aceste valori nu sunt corecte, conform și GalaxyClub. Cele două baterii cu numărul de model EB-BF900ABU și EB-BF901ABU au fiecare o capacitate de 2.190 mAh. În total, dispozitivul are o capacitate de 4.380 mAh. Aceleași date au fost publicate recent și de site-ul german AllAboutSamsung. Prin urmare, Samsung Galaxy Fold are o baterie mare, dar nu una enormă, cum a așteptat toată lumea. Dispozitivul va fi prezentat pe 20 februarie, în timpul aceluiași eveniment în care Galaxy S10 își va face apariția. Galaxy Fold vine, potrivit informațiilor și în Europa, la un preț care probabil depășește bine 1.000 euro.

Euro cu simbolul €, este moneda oficială a 19 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995. La 1 ianuarie 2002, euro a fost introdus în circulație înlocuind monedele naționale. Belgianul Germain Pirlot, fost profesor de limba franceză și istoric, este creditat cu numele „euro” la 4 august 1995.

Acum să trecem la Samsung Galaxy A70. Din aceeași sursă au apărut și informații despre bateria care va fi în Galaxy A70. Cu ceva timp în urmă am scris că Galaxy A50 primește o baterie de 4.000 mAh. Se pare că Galaxy A70 merge cu un pas mai departe. Bateria cu numărul de model EB-BA705ABU are o capacitate de 4.400 mAh și va echipa pe Galaxy A70.
Galaxy A70 posibil cu un procesor Exynos 9610
Nu există prea multe informații despre caracteristicile sau specificațiile lui Galaxy A70 în acest moment. Samsung a înregistrat numele dispozitivului abia în vara anului trecut. Mai mult, este unul dintre dispozitivele din noua serie A de la Samsung, care va avea un ecran AMOLED. În ecran este aproape sigur că va fi un fel de crestătură sau, eventual, o gaură pentru camera frontală. Posibil ca modelul A70 să vină cu același procesor ca și modelul A50, Samsung Exynos 9610. Când Samsung va dezvălui noua serie Galaxy A nu se știe. Probabil că nu se va întâmpla înainte de apariția modelului Galaxy S10. Galaxy A50 va fi disponibil în Europa și probabil și în România. Unde și când va fi lansat Galaxy A70, nu putem să ne pronunțăm în acest moment.