Bateriile pentru Flip 6 și Fold 6 certificate de Safety Korea

188
Bateriile pentru Flip 6 si Fold 6 certificate de Safety Korea
Sursa foto: via mysmartprice.com

Următoarea generație de smartphone-uri pliabile va debuta peste aproximativ șase luni, știm deja și locația, Flip 6 și Fold 6 vor fi lansate la Paris alături de alte dispozitive Samsung. Se așteaptă ca Samsung să lanseze dispozitivele cu modificări minore față de precedentele modele.

Samsung lucrează intens la viitoarele telefoane pliabile de a șasea generație din seria Galaxy Z. Colegii noștri de la MySmartPrice au descoperit bateriile viitoarelor smartphone-uri Flip 6 și Fold 6 pe site-ul agenției de certificare Safety Korea. Certificarea dezvăluie și imaginile live ale bateriilor de la bordul lui Galaxy Z Fold 6.

Certificarea Safety Korea dezvăluie că Galaxy Z Fold 6 va debuta cu baterii cu numerele de model EB-BF956ABY și EB-BF957ABY. Includerea a două baterii în certificare sugerează că Samsung va continua configurarea cu două baterii pe telefoanele pliabile, similar cu predecesorii lor. Bateria EB-BF956ABY a fost de asemenea descoperită recent pe certificarea BIS de către 91Mobiles.

Bateriile pentru Galaxy Z Flip 6 au fost certificat de Safety Korea cu numerele de model EB-BF741ABY și EB-BF742ABY. Bateriile pentru Flip 6 au fost, de asemenea, certificate recent de BIS cu numerele de model EB-BF741ABE și EB-BF742ABE. Capacitatea bateriei viitoarelor smartphone-uri pliabile este necunoscută momentan.

CAD – Computer-aided design sau proiectare asistată de calculator. CAD este folosit în aproape toate ramurile de tehnologie. În arhitectură, inginerie civilă și mecanică, inginerie electrică și disciplinele lor conexe, până la tehnologii dentare.

Am aflat recent că Samsung va lansa ambele pliabile la un eveniment Galaxy Unpacked începutul lunii iulie la Paris. Recent am văzut mai multe randări CAD cu viitoarele pliabile, confirmând că Samsung va debuta telefoanele cu modificări minore. Știm, de asemenea, că Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 vor avea ecrane interioare de 7,6 inch (19,30 cm), respectiv 6,7 inch (17,02 cm). Viitoarele smartphone-uri din seria Galaxy Z vor avea la bord procesorul Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy.

Foarte probabil Samsung va echipa smartphone-urile cu caracteristicile Galaxy AI care au debutat cu seria Galaxy S24. Galaxy Z Fold 6 va avea pe capacul spate trei camere aliniate vertical, iar Galaxy Z Flip 6 două camere.