Iată cât ar putea costa Fold 6 și Flip 6 din acest an!

167
Iata cat ar putea costa Fold 6 si Flip 6 din acest an
Sursa foto: via sammyans.com

Se așteaptă ca Samsung să lanseze dispozitivele Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 la un eveniment Unpacked în iulie 2024 la Paris. Momentan doar un zvon, dar care se poate adeveri dacă ținem cont că Jocurile Olimpice din acest an au loc în perioada 26 iulie – 11 august la Paris. Astfel Fold 6 și Flip 6 vor beneficia de o vizibilitate incredibilă.

Aceasta este prima dată când gigantul tech coreean va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked în Franța. Samsung se pregătește să lanseze modelele sale pliabile de a șasea generație, Fold 6 și Flip 6, iar pe lângă acestea, sunt tot mai multe zvonuri despre un telefon pliabil la preț accesibil (FE) și o variantă Ultra. Deci, pe baza unui zvon recent, via SammyFans, am aflat cât ar putea costa telefoanele pliabile în SUA.

Colegii noștri de la site-ul amintit mai sus citează o sursă de încredere @TheGalox_. TheGalox a împărtășit prețul posibil pentru seria Samsung Galaxy Z 2024. Sunt incluse aici Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Flip FE și Galaxy Z Fold Ultra. De menționat, modelul Ultra este mai scump decât orice alt pliabil Samsung de până acum.

Pe baza zvonului, prețul unui dispozitiv accesibil, numit Galaxy Z Flip FE, poate începe de la 699 USD. Între timp Samsung Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 ar putea costa 999, respectiv 1.499 de dolari. În schimb Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, cel mai scump model din serie, ar putea începe de la 1.799 USD.

Muzeul Luvru din Paris are ~615.797 de opere de artă! Dintre acestea doar 35.000 de exponate sunt expuse vizitatorilor. Durează 5 zile pentru a le vedea pe toate! Amintim aici doar „Mona Lisa”, „Venus de Milo” și „Codul lui Hammurabi”.

Pe lângă telefoanele pliabile din a șasea generație, sigur la eveniment Samsung va dezvăluie și alte produse, pentru a profita din plin de afluența de oameni și sportivi de la Olimpiada de la Paris. Nu vor lipsi seria Galaxy Watch 7, inelul inteligent Galaxy Ring sau Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro. Multe noi stele în Galaxy Samsung.

Iată mai clar prețul telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z din acest an:

  • Galaxy Z Flip FE – 699 USD
  • Galaxy Z Flip 6 – 999 de dolari
  • Galaxy Z Fold 6 – 1.499 USD
  • Galaxy Z Fold 6 Ultra – 1.799$