Informațiile despre bateriile lui Galaxy Fold 2, indicii despre viitorul design

679
Sursa Foto: SamMobile.com

Există un interes considerabil pentru următorul smartphone pliabil Samsung Galaxy Fold 2. Noi informații legate de bateria dispozitivului au ieșit acum la iveală online și dezvăluie un indiciu important despre designul următorului telefon pliabil Fold 2.

Pentru a fi clar, nu este încă sigur dacă acest dispozitiv atunci când va fi lansat se va numi Samsung Galaxy Fold 2. Compania sud-coreeană ar putea decide să îl numească în alt fel. Mai avem mult până atunci și multe se mai pot schimba. Ce știm este că dispozitivul are denumirea de cod intern „Bloom” și poartă numărul de model SM-F700F.

Un mare indiciu despre designul lui Samsung Galaxy Fold 2

La fel ca originalul Galaxy Fold, acest nou smartphone pliabil va avea și el tot două baterii. Cu toate acestea, spre deosebire de dispozitivul existent care are două baterii cu aceeași capacitate, capacitățile noului model vor diferi, conform informațiilor, în mod semnificativ față de Galaxy Fold 2.

Actualul telefon pliabil, care nu se poate produce cât se poate cumpăra, Galaxy Fold are o capacitate combinată a bateriei de 4.380 mAh. Din moment ce se pliază în centru, el are o baterie de 2.135 mAh într-o jumătate a telefonului și una de 2.245 mAh în cealaltă jumătate. Conform Sam Mobile, site-ul Galaxy Club a descoperit că SM-F700F – viitorul Galaxy Fold 2 – va avea două baterii separate cu numere de model EB-BF700ABY și EB-BF701ABY. Bateria cu numărul EB-BF701ABY are o capacitate nominală de numai 900 mAh. Capacitatea celeilalte baterii nu este cunoscută acum, dar se poate paria că va fi semnificativ mai mare decât aceasta. Dacă Samsung ar merge doar cu două baterii de 900 mAh, durata de viață a bateriei dispozitivului ar lăsa mult de dorit.

Bloomberg este o agenție de știri americană fondată în anul 1981 de către Michael R. Bloomberg. Compania are sediul la New York City și 167 de birouri în toată lumea. Birourile Bloomberg sunt non-ierarhice – directorii nu au birouri private, toți angajații stau la birouri albe identice.

Deci, ce dezvăluie acest lucru despre design? Mai multe informații anterioare au sugerat că Samsung lucrează pe un smartphone pliabil cu un factor de formă tip clamshell. Este un fel de abordare modernă a telefonului Flip care s-ar plia vertical. Agenția de presă Bloomberg a scris că Samsung a făcut machete ale unui telefon care se pliază pe verticală și că a adaptat perfect designul pentru un astfel de telefon.

O lansare a lui Galaxy Fold 2 în prima partea a anului 2019

Produsul final ar putea avea un display de 6,7 inch care se pliază în jurul unei axe orizontale. De asemenea, este posibil să existe un afișaj de 1 inch pe față, care ar afișa informații simple atunci când dispozitivul este închis. Probabil această baterie de 900 mAh să fie în spatele afișajului mic al capacului telefonului. Bateria de capacitate mai mare, nu se știe momentan capacitatea, ar trebui să fie plasată în cealaltă jumătate.

Nu se cunosc foarte multe despre Samsung Galaxy Fold 2 în acest moment. Conform informațiilor, Samsung va lansa acest dispozitiv pe tot globul. De asemenea, este de așteptat să fie mai ieftin decât Galaxy Fold, actualmente la un preț de 2.000 de euro. Ne așteptăm ca Samsung să lanseze acest dispozitiv la un moment dat în prima parte a anului viitor.