Bespoke Air Dresser, un nou purificator de haine lansat de Samsung

481
Samsung Electronics a lansat un nou purificator Bespoke Air Dresser
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Ieri Samsung Electronics a lansat un nou purificator de îmbrăcăminte „Samsung Bespoke Air Dresser”. Acesta are un design senzual și funcții îmbunătățite de inteligență artificială (AI). Samsung Air Dresser este un produs inovator care gestionează în mod curat îmbrăcămintea cu „spălare cu aer”. Acesta pulverizează jeturi puternice de aer în sus și în jos și filtrează praful fin rezultat.

Samsung Electronics a aplicat designul Bespoke la purificatoarele de aer și la aparatele de aer condiționat, precum și la alte aparate, datorită popularității aparatelor electrocasnice Bespoke care pot reflecta stilul de viață și gusturile consumatorilor. Bespoke Air Dresser este disponibil în 8 culori diferite. În acest fel poate fi amplasat în orice camera și poate completa un interior pentru a se potrivi gustului fiecăruia. Este o caracteristică excelentă. Sunt printre alte culori, roz și alb creează o atmosferă strălucitoare, bej și cărbune dau o senzație caldă și confortabilă. Culorile sunt Crystal Mirror, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam White, Glam Pink, Cotta White, Cota Charcoal și Glam Navy.

Bespoke Air Dresser cu programe de purificare și uscare personalizate

Samsung Electronics intenționează să lanseze și panouri frontale separate pentru ușă care poate fi înlocuite în funcție de spațiu. În plus, atunci când instalați produsul, trebuie doar să asigurați un spațiu de 1,4 cm în stânga și în dreapta și 2,5 cm în partea de sus. Este ca un mic dulap, cum se vede în fotografie. În special, metoda „spălare cu aer” este aplicată pentru a reduce vibrațiile și zgomotul, astfel încât să poată fi utilizat confortabil oriunde în casă.

Bespoke Air Dresser este dotat cu tehnologie de inteligență artificială diferențiată. În acest fel poate gestiona mai bine diferitele tipuri de îmbrăcăminte indiferent dacă sunt din bumbac sau sintetice. Poate usca și îndepărta cutele simultan prin detectarea umezelii în îmbrăcăminte cu un senzor de umiditate.

Cea mai mare diversitate a speciilor de bumbac sălbatic se găsește în Mexic, urmată de Australia și Africa. Primii cinci exportatori de bumbac din lume în 2019 au fost India, Statele Unite, China, Brazilia și Pakistan.

În special, numărul cursurilor de uscare a crescut de la 2 la 9, permițând uscarea rapidă a diverselor tipuri de îmbrăcăminte. Pot fi uscate cămăși, bluze, îmbrăcăminte de exterior, iar altele mai delicate care au un program personalizat.

Noul purificator Samsung elimină 99% din bacterii

În plus, noile funcții includ „Amintiți-vă obiceiurile AI”, care memorează tiparele de utilizare ale consumatorilor și le recomandă în ordinea cursurilor utilizate frecvent și „Recomandări personalizate AI”, care sugerează cursurile recomandate pe baza informațiilor precum timpul de utilizare, vremea sau sezonul. Noul dulap purificator Samsung va fi încadrat la electrocasnice Bespoke. Aici compania mai are frigidere, mașini de spălat și cuptoare cu microunde.

Se remarcă și funcția de sterilizare care ia în considerare igiena și sănătatea consumatorilor. Prin selectarea „opțiuni de sterilizare în cursul de îngrijire zilnică”, elimină 99,9% dintre viruși și bacterii. În plus, îmbrăcămintea și accesoriile în care igiena este mai importantă, cum ar fi hainele pentru copii și uniformele școlare purtate în fiecare zi, pot fi curățate și prin adăugarea unei opțiuni de sterilizare.

Bespoke Air Dresser a fost lansat în modele de capacitate regulată (3 seturi de haine) și capacitate mare (5 seturi). Prețul variază de la 1,29 milioane won (~970€) la 1,99 milioane în funcție de capacitate și culoare, conform Samsung Newsroom.