Samsung extinde BESPOKE pe noi piețe cu frigidere personalizabile

530
Samsung extinde BESPOKE pe noi piete cu frigidere personalizabile
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că frigiderul său Samsung BESPOKE Flex va fi disponibil în SUA anul acesta. Noua gamă BESPOKE va fi lansată la CES 2021 și va include un nou concept 4-Door Flex. Aceste frigidere au linii elegante și un design modern cu uși plate și mânere încastrate, care se îmbină perfect cu bucătăriile existente și se pliază pe diferite stiluri de viață ale utilizatorilor. Conceptul 4-Door Flex are, de asemenea, un nou spațiu de depozitare pentru băuturi (Beverage Center) și o zonă flexibilă îmbunătățită.

Gama BESPOKE care va fi prezentată va include și noi formate de frigidere si congelatoare cu o singură ușă și combine frigorifice ce permit configurații modulare pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărei locuințe. Frigiderele BESPOKE Flex oferă o combinație dinamică de opțiuni de design, cu opt culori unice și finisaje din sticlă sau oțel. Culorile sunt: Grey Glass, Sky Blue Glass, Navy Steel, Champagne Steel, Matte Black Steel, Navy Glass, White Glass, și Rose Pink Glass.

Pe măsură ce familiile petrec tot mai mult timp acasă, acestea investesc în electrocasnice pe care le pot personaliza. Exact ceea ce oferă gama noastră Samsung BESPOKE. Frigiderele BESPOKE sunt personalizabile la exterior printr-o varietate de culori, materiale și finisaje pe care le puteți alege pentru a se potrivi stilului dvs. De asemenea, sunt personalizabile și la interior cu sertare convertibile și alte caracteristici unice”. A declarat John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances.

Samsung BESPOKE 4-Door Flex elegant și personalizabil

Conceptul 4-Door Flex aduce noi caracteristici pentru toate nevoile de refrigerare. Menținând designul elegant al unității, Samsung 4-Door Flex BESPOKE vine cu un nou spațiu de depozitare pentru băuturi (Beverage Center) în ușa din stânga sus. Astfel oferă acces rapid cu un dozator intern de apă filtrată și un vas de apă încorporat cu umplere automată.

Vasul de apă încorporat se umple automat cu apă proaspătă, filtrată, sau se poate infuza cu ușurință cu aroma dorită. Frigiderul are, de asemenea, un aparat de gheață dual (Dual Ice Maker). Acesta poate produce nu doar cuburi de gheață obișnuite, ci și fulgi de gheață care răcoresc băuturile mai repede.

Samsung 4-Door Flex BESPOKE dispune de o zonă flexibilă îmbunătățită. Are un compartiment versatil care poate trece foarte ușor de la temperatura frigiderului la congelator. În acest fel oferă utilizatorilor flexibilitate în funcție de nevoile de depozitare a oricărei familii. Zona flexibilă îmbunătățită are cinci setări diferite de temperatură: congelare/ congelare ușoară/ carne / pește/ fructe / legume și băuturi.

Există, de asemenea, funcția Flex Crisper. Aceasta permite depozitarea cărnii sau a peștelui la temperatura optimă. De asemenea, funcția Crisper+ menține fructele și legumele mai proaspete pentru mai mult timp.

Pe lângă SUA, Samsung lansează gama de frigidere Samsung BESPOKE și în regiunile MENA (Middle East and North Africa – Orientul Mijlociu și Africa de Nord) și în Europa în 2021. În România, conceptul BESPOKE va disponibil pentru gama de combine frigorifice si de frigidere și congelatoare cu o singură ușă.

Mai multe informații despre Samsung BESPOKE vor fi dezvăluite la expoziția virtuală Samsung din cadrul CES în perioada 11-14 ianuarie. Pentru mai multe informații despre cele mai recente produse Samsung, vă rugăm să vizitați samsung.com/ro.