Bespoke AirDresser – un design elegant și noi caracteristici inteligente

293
Bespoke AirDresser un design elegant si noi caracteristici inteligente
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își extinde gama Bespoke cu Bespoke AirDresser, integrând un nou design personalizabil. Mai mult, sunt implementate noi funcții inteligente pentru a ușura curățare și reîmprospătarea hainelor, eliminând 99,9% din bacteriile și virușii obișnuiți și neutralizând mirosurile.

Samsung a anunțat lansarea globală a Bespoke AirDresser, începând cu SUA și Europa, apoi în întreaga lume până la sfârșitul anului. Cea mai recentă adăugare la gama Bespoke, Bespoke AirDresser aduce un design care se potrivește frumos în orice decor pentru casă la aparatul de îngrijire vestimentar de ultimă generație de la Samsung.

Aparatul Bespoke AirDresser are funcții inteligente îmbunătățite pentru o comoditate maximă, conform Samsung Newsroom. Aparatul Samsung tip dulap reîmprospătează hainele prin îndepărtarea prafului, neutralizarea 99% din mirosuri, eliminarea germenilor și ridurilor hainelor. Aparatul Samsung oferă un mod frumos, elegant și inteligent de a menține îmbrăcămintea împrospătată zilnic.

Bespoke AirDresser neutralizează bacteriile și mirosurile din haine

Noul aparat Samsung vă menține hainele proaspete și gata pentru orice ocazie. Funcția Bespoke AirDresser Sanitize utilizează caracteristica JetSteam pentru a vă aburi și împrospăta hainele. Infuzând căldură la temperaturi ridicate sistemul JetSteam elimină 99,9% din bacteriile și virușii obișnuiți și ucide 100% din acarieni. Aparatul poate reîmprospăta lenjeria de pat, așternuturile și chiar hainele pentru bebeluși și jucăriile.

Bespoke AirDresser folosește, de asemenea, un filtru de dezodorizare care elimină 99% din gazele cauzatoare de miros, inclusiv cele din sudoare, tutun și alimente. Acest filtru este fabricat din ceramică și în acest fel funcționează eficient chiar și în condiții de umiditate și aburi. Filtrul descompune particulele care provoacă mirosuri pentru a preveni formarea mirosurilor neplăcute în interiorul dispozitivului.

Cuvântul ceramică provine din cuvântul grecesc „keramikos”. Cele mai vechi obiecte de ceramică au fost gășite în sudul Europei centrale. Ceramica a fost folosită prima dată acum 26.000 de ani, de vânătorii-culegători din Moravia.

Bespoke AirDresser nu simplifică doar îngrijirea hainelor, el se adaptează pentru a se potrivi stilului tău de viață. Funcția de control AI vă personalizează comenzile amintindu-vă obiceiurile. Vă reamintește ciclurile de curățare cele mai frecvent utilizate, astfel încât nu trebuie să căutați în meniu pentru a accesa opțiunile și setările preferate. Dacă dețineți și o mașină de spălat inteligentă Samsung, o puteți conecta la Bespoke AirDresser prin intermediul aplicației SmartThings. Astfel primiți recomandări pentru cel mai potrivit curs de uscare în funcție de ciclul de spălare folosit.

După igienizarea hainelor, sistemele inteligente preiau încă o data controlul. Folosind un senzor de umiditate în interiorul ușii, tehnologia AI Dry Bespoke AirDresser detectează continuu umiditatea hainelor și reduce în mod inteligent timpul de uscare în consecință. În acest fel, rufele dvs. sunt întotdeauna bine uscate în cel mai scurt timp posibil.

Mai multe opțiuni de material și culoare pentru aparatul Samsung

Fie că aveți haine mai lungi de iarnă sau rochii de vară largi și vaporoase, Bespoke AirDresser’s Long Dress Zone este special conceput pentru a vă manipula cele mai lungi articole de îmbrăcăminte. Rochiile lungi, paltoanele și jachetele pot fi dificil de încorporat în dispozitivele convenționale de îngrijire a îmbrăcămintei. Dar, Bespoke AirDresser are un spațiu înalt de 143 centimetri, cu 20 cm mai lung decât restul dulapului, pentru a se potrivi cu hainele mai lungi.

Aparatul Samsung este disponibil în șase opțiuni diferite de culori și materiale. Acestea sunt  cristal oglindă, alb strălucitor, roz strălucitor, bej satinat, alb cotta și cotta cărbune. Personalizarea Bespoke AirDresser înseamnă că puteți alege un design care să se integreze perfect în decorul casei dvs. Dulapurile vin în două dimensiuni în funcție de nevoile stilului de viață.

Pentru a-și completa designul modern și minimalist, panoul frontal are o interfață subțire, intuitivă. Are butoane simplificate care facilitează selectarea setărilor și opțiunilor și îmbunătățește vizibilitatea și accesibilitatea. Vă reamintim că Samsung a lansat anul acesta și un Bespoke ShoeDresser pentru îngrijirea a încălțămintei.