Samsung Bespoke ShoeDresser un nou dispozitiv de îngrijire a pantofilor

785
Samsung Bespoke ShoeDresser un nou dispozitiv de ingrijire a pantofilor
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat joi un dispozitiv de reîmprospătare a încălțămintei. Samsung BESPOKE ShoeDresser este un aparat de îngrijire a încălțămintei care poate deodoriza, dezumidifica și usca pantofii. Produsul, care poate gestiona maximum trei perechi de pantofi, vine în patru culori – alb cotta, gri cărbune, verde și galben.

Aparatul Samsung Bespoke ShoeDresser folosește tehnologiile utilizate în dulapul inteligent Samsung AirDresser pentru haine și soluții îmbunătățite cu ultraviolete. Bespoke ShoeDresser îndepărtează mirosul cu filtre de dezodorizare UV, în timp ce tehnologia sa cu pompă de căldură usucă ușor pantofii. Pe puntea superioară, produsul are o lampă Xenon UVC pentru a ucide germenii și bacteriile.

Bespoke Shoe Dresser folosește accesoriul exclusiv „Jet Shoe Tree” pentru a așeza în mod convenabil o varietate de pantofi, cum ar fi adidași și cizme mai înalte. Când dispozitivul este pornit jetul de aer ajunge în toate colțurilor pantofilor, eliminând în mod eficient mirosul.

În plus, „Filtrul de descompunere a mirosului” descompune particulele de miros îndepărtate de jetul de aer. Samsung Bespoke Shoe Dresser folosește tehnologia pompei de căldură cu uscare delicată la temperatură scăzută. Astfel elimină umiditatea din pantofi la o temperatură de 40℃ sau mai mica.

Samsung Bespoke ShoeDresser se poate integra armonios în orice spațiu

O lampă Xenon UVC este folosită pentru a elimină în mod eficient diverși viruși și bacterii dăunătoare. Aceasta poate elimina 99,9% din viruși precum gripa, adeno, herpes, entero și alte bacterii dăunătoare. Performanța de sterilizare a bacteriilor a fost certificată de Intertek, o organizație de testare și certificare recunoscută la nivel internațional. Samsung a declarat că cel mai recent produs poate fi controlat cu platforma sa Internet of Things (IoT), SmartThings. Panourile ușilor pot fi înlocuite separat, precum la frigiderele BESPOKE.

Internet of Things sau Internetul lucrurilor în sensul cel mai larg cuprinde fiecare dispozitiv care se conectează la Internet. IoT este folosit tot mai mult pentru a descrie dispozitive electronice capabile să comunice între ele.

Samsung Bespoke Shoe Dresser poate gestiona până la 3 perechi de pantofi în același timp. Pe lângă cursurile de întreținere de bază disponibile în general indiferent de tipul de pantofi, SmarThings oferă cursuri optimizate pentru pantofi de drumeții, pantofi, cizme de ploaie, cizme și adidași umezi.

Acest produs de forma unui mic dulap/comodă, se poate integra armonios nu numai în dressing, ci și oriunde în casă. Panoul frontal se poate schimba în diferite culori, precum toate aparatele din gama Bespoke. Aparatul va fi vândut cu un preț de aproximativ 890 dolari în Coreea de Sud, conform The Korea Herald. Samsung a declarat că are în vedere lansarea Bespoke ShoeDresser în străinătate în viitor.