Bespoke Cube, un frigider pentru o experiență personalizată

564
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

De aproximativ 180 de ani de la inventarea sa în 1834, frigiderul a fost întotdeauna în colțul bucătăriei. Acest lucru se datorează faptului că funcția de bază de a menține prospețimea alimentelor și a le face ușor de scos și folosit nu s-a schimbat. Frigiderul s-a modernizat permanent ca formă și capacitate ajungând să fie inclusiv în module și culori atrăgătoare, gen Bespoke. Dar acum avem și un Bespoke Cube.

Samsung Electronics a privit frigiderul dintr-o altă perspectivă. Este posibil să schimbați rolul său în funcție de viața și obiceiuri, din cadrul fix al aparatelor de uz casnic. Frigiderul Bespoke Cube recent introdus oferă o experiență personalizată în funcție de locul în care este plasat și de ceea ce este pus în el. Are un design rafinat, precum și funcții delicate pentru a oferi utilizatorilor o satisfacție ridicată.

Bespoke Cube poate fi amplasat oriunde în casă

Samsung Electronics a conceput o nouă categorie de frigidere pentru articolele care trebuie depozitate la temperatura optimă. De exemplu, vinurile care sunt sensibile la temperatură sau produsele cosmetice care sunt predispuse la deteriorare, au făcut ca forma și locația frigiderului să fie regândită. Din acest motiv, designerii Samsung au adoptat „cubul” – Bespoke Cube, ca un nou model de frigider, conform Samsung Newsroom.

Cubul este ușor de combinat sau separat, după cum este necesar și poate completa o compoziție stabilă. Este proiectat într-o dimensiune compactă, astfel încât să fie ușor de mutat sau instalat. Frigiderul Bespoke Cube are un aspect simplu și se potrivește bine în centrul spațiului sau chiar pe o masă. Zgomotul este redus, deci nu vă deranjează când dormiți sau citiți. În plus, este un accesoriu care poate folosit ca suport pentru orice altceva în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

Cele mai vechi dovezi ale vinului provin din China antică (7000 î.Hr.) și Georgia (6000 î.Hr.). România ocupă locul 11 în lume după cantitatea de vin produsă și locul 6 în Europa. Moldova ocupă locul trei în lume la consumul de vin pe cap de locuitor (5,59 litri).

Frigiderul poate fi personalizat după preferințele utilizatorului

„Aroma” persoanei care locuiește în casă este foarte importantă. Acest lucru se datorează faptului că plasează și gestionează lucrurile pe care le iubește așa cum vrea. În ultimii ani, cumpărarea de produse în funcție de gusturile individuale a devenit o tendință. Dacă îți place vinul, îți depozitezi vinul preferat în propria cramă, iar dacă colecționezi produse cosmetice, ai un frigider cosmetic pentru a afișa diverse produse în starea lor originală.

Frigiderul Bespoke Cube poate fi personalizat pentru stilul de viață al diferiților utilizatori. Sticlele de vin, produsele cosmetice și alte produse vin în diferite dimensiuni și forme. În consecință, metoda de stocare trebuie schimbată. Frigiderul Bespoke Cube are un design modular care permite înlocuirea modulului intern în funcție de articolele stocate. Oferă o experiență practică de a trece dintr-un „frigider cosmetic” într-o cramă, prin schimbarea modulului de stocare intern. Chiar dacă gustul utilizatorului se schimbă, frigiderul Samsung rămâne în continuare la fel flexibil în aceste schimbări. Beskope Cube a primit cel mai mare premiu, „Best of Innovation„ la CES 2020!

Silueta simplă și elegantă se potrivește bine în diferite interioare

Frigiderul Bespoke Cube a fost lăsat de Samsung cu doar două butoane fizice. Acestea sunt butoanele de control „temperatură” și „iluminare” pe care utilizatorii le folosesc frecvent. Nu numai că este convenabil, deoarece este și foarte ușor de utilizat funcțiile esențiale, iar cu acest lucru a fost și păstrată silueta minimalistă și simplă a designului cubului.

Este, de asemenea, echipat cu un mod smartness. Prin acesta oferă modul optim în funcție de articolele care urmează să fie stocate. Poate fi setat cu ușurință în aplicația SmartThings. În cazul vinului, acesta oferă cel mai bun mod pentru fiecare tip, cum ar fi vinul roșu, vinul alb și vinul spumant. Cosmeticele au, de asemenea, moduri subdivizate, cum ar fi pachete de mască, creme și loțiuni. Utilizatorii trebuie pur și simplu să selecteze modul corespunzător din aplicație pentru articolele pe care le stochează. Funcția „mu-driing” care luminează subtil interiorul va fi, de asemenea, un ajutor excelent pentru a adăuga atmosferă spațiului.

Viața de zi cu zi a consumatorilor se schimbă constant. Aparatele electrocasnice, care ocupă o mare parte din viața fiecărui individ, sunt inovate de Samsung în conformitate cu tendințele actuale. Frigiderul Samsung Bespoke Cube este rezultatul acordării atenției aspectului, spațiului și nevoilor utilizatorilor de astăzi.

Bespoke Cube păstrează berea, vinul, produsele cosmetice etc. în limitele de ± 0,3°. Setările de temperatură optimizate pentru articolele stocate sunt între 5 și 18°. Prețul este între 590.000 – 640.000 de won (440 – 480 de euro), în funcție de soluția de stocare.