Samsung a primit mai multe premii CES 2020 Innovation Award

848
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Recent, în cadrul lansării din acest an a Consumer Electronics Show (CES), 46 dintre cele mai noi produse și servicii Samsung au fost selectate pentru a primi Innovation Award. Mai multe dintre produsele Samsung au primit cel mai mare premiu, „Best of Innovation„ CES 2020. Samsung News a evidențiat câteva dintre inovațiile premiate ale companiei. Este vorba spre inovații premiate din întregul ecosistem de produse Samsung.

Q-Symphony ce însoțește televizorul Samsung QLED 8K, televizorul The Sero, televizorul Samsung Q950TS QLED 8K și cele mai noi monitoare de jocuri ale companiei, Odyssey G9 și G7, au primit cele mai mari premii, „Best of Innovation”.

Q-Symphony – revoluționara caracteristică Q-Symphony de la Samsung beneficiază de puterea televizoarelor QLED 8K (2020) și de bara de sunet HQ-Q800T. Q-Symphony combină difuzoarele încorporate ale televizoarelor cu sistemul audio impresionant al barei de sunet, pentru a oferi o experiență sonoră cu adevărat imersivă și puternică.

The Sero un televizor vertical pentru o experiență inedită

The Sero – Versatilul televizor Lifestyle Samsung The Sero, nu numai că le oferă utilizatorilor o experiență convențională de vizionare orizontală, dar poate fi și mutat cu 90° pentru a le permite să se bucure de conținut creat în format vertical.

Samsung Q950TS – Televizorul QLED 8K Q950TS are o diagonală de 85 inch (215,9 cm) și este dotat cu multe îmbunătățiri. Vine cu un design inovator, cu multe tehnologii de imagine, ecran și audio. Funcțiile standout includ noul ecran Infinity al televizorului și rezoluția 8K real-to-life, precum și tehnologia inovatoare AI Quantum Processor 8K și tehnologia Sound Tracking Object+.

CES este un eveniment anual organizat în ianuarie, desfășurat în Las Vegas, Nevada, SUA. Consumer Electronics Show se desfășoară la Centrul de Convenții din Las Vegas. Cu ~300.000 m² de spații de expoziție, Convention Center poate găzdui aproximativ 200.000 de participanți.

Monitorul Odyssey G9 – A primit premiul CES pentru inovație în categoria Periferice și Accesorii Calculatoare. Odyssey G9 are noul model Infinity Core Lighting al Samsung pe spate. Iluminarea atrăgătoare adaugă o strălucire futuristă la exteriorul alb al monitorului de jocuri. Acest lucru îl diferențiază față de alte dispozitive de pe piață.

Monitorul Odyssey G7 – A primit un alt premiu la categoria Gaming. Odyssey G7 de 32 sau 27 inch oferă utilizatorilor o experiență de joc superioară celor anterioare. Are cu o rată de reîmprospătare de 240Hz, un timp de răspuns de 1ms, QHD (Quad High Definition) și un raport de aspect 16: 9.

Premii și în categoria electrocasnice pentru Family Hub și frigiderul Cube

Family Hub – Cea mai recentă ediție a frigiderului Family Hub Samsung oferă îmbunătățiri personalizate, bazate pe AI, care îi ajută pe utilizatori să scoată maxim din bucătărie. Aceste îmbunătățiri permit familiilor să-și planifice mesele, să împărtășească conținut video și să își gestioneze casa inteligentă – toate din bucătăria lor.

Frigiderul 4D-Flex BESPOKE – Cu această gamă de frigidere BESPOKE, Samsung a adus o categorie complet nouă de electrocasnice personalizate. De la materiale la culori și chiar funcții de frigider și congelator, utilizatorii pot personaliza o gamă largă de caracteristici ale frigiderului.

Frigiderele Cube – Sunt disponibile într-o gamă versatilă de culori, special făcute pentru vin, bere și frumusețe. Seria de frigidere Cube de la Samsung oferă trei noi modele compacte al căror design stivuitor și tehnologie inovatoare de răcire cu zgomot redus, le fac potrivite pentru orice încăpere – de la bucătărie până la dormitor.

Portable Slim Double Induction – Cuptorul de gătit cu inducție Samsung este o soluție inovatoare concepută pentru cei care locuiesc în gospodării mai mici. Dispune de două arzătoare cu inducție care au nouă niveluri de putere diferite. Astfel se potrivește oricăror nevoi culinare – nu doar în bucătărie, ci și în alte încăperi.

Samsung Shoe Care System – Un sistem de îngrijire a încălțămintei Samsung. Este o inovație în materie de îngrijire a încălțămintei pentru acasă șimilară cu Air Dresser pentru haine. Oferă utilizatorilor o soluție de îngrijire a pantofilor, care le permite să dezodorizeze, să dezumidifice și să se usuce cu un singur dispozitiv convenabil orice fel de încălțăminte.

Mașina de spălat WA8500V – Este cea mai recentă mașină de spălat cu încărcare frontală. Samsung oferă utilizatorilor o nouă experiență de spălare personalizată. Acest lucru se datorează datorită capacității mari și a gamei largi de opțiuni pentru ciclul de spălare. Are Super Speed, conectivitate Wi-Fi și controale vocale inteligente.

Soluțiile de memorie Samsung au fost premiate la CES 2020

Au fost premiate: Samsung Portable SSD T7 Touch, o unitate de stocare externă cu viteză și securitate îmbunătățite semnificativ; Samsung SSD 980 PRO, un SSD de consum, care este optimizat pentru PC-uri high-end; PM1733 30.72TB PCle Gen4 NVMe SSD, cea mai rapidă și cea mai mare unitate de stocare a capacității din industrie. A fost dezvoltată pentru centre de date de generație viitoare și sisteme de server de întreprindere.

Multe dintre produsele incluse în acest articol sunt prezentate la CES din acest an, alături de o gamă largă de produse din întregul ecosistem mobil Samsung. Printre acestea se numără și Galaxy Fold, recunoscut pentru materialele și tehnologiile sale inovatoare și seria Galaxy Note 10 cea mai recentă din gama Note. Galaxy Note 10+ 5G a primit un premiu CES  2020 pentru cele mai bune specificații din categoria sa. În mod similar, ca primul telefon Samsung 5G, Galaxy S10 5G a fost premiat pentru viteza rapidă de conectare la rețea, funcții avansate și performanțe ridicate. Mai mult, Samsung Galaxy A50 a fost premiat pentru că aduce utilizatorilor caracteristici hardware și funcții premium la un preț mai mic.