„Bespoke Jet Bot AI” Special Edition pentru persoanele cu deficiențe de vedere

190
Bespoke Jet Bot AI editie speciala
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Elecronics a lansat o ediție specială a aspiratorului „Bespoke Jet Bot AI” destinată persoanelor cu probleme vizuale. Ediția specială realizată având în vedere conceptul „EYE LIKE Jet Bot” se caracterizează prin accesibilitate vizuală îmbunătățită.

Noul aspirator a fost gândit pe baza faptului că aproximativ 90% dintre coreenii care suferă de deficiențe de vedere sunt persoane vârstnice cu vedere slabă, cu vedere reziduală și activitatea de curățenie în casă este cea mai dificilă parte din viața lor de zi cu zi. Aspiratorul a fost construit în colaborare cu marca de design de modele „dropdrop”.

Samsung a proiectat noul Bespoke Jet Bot AI astfel încât să respecte raportul de contrast de 7:1. În afară de aceasta, compania a aplicat, de asemenea, „W3C”, un standard de dezvoltare pentru browser web și tehnologia serverului, colorarea de grad AAA, care oferă cel mai înalt grad de vizibilitate al Ghidurilor de accesibilitate a conținutului web.

Bespoke Jet Bot AI Special Edition

Subtitrările, inclusiv logo-ul EYE LIKE JetBot, care este un concept, folosesc fontul „ Ongothic”, potrivit SamsungNewsroom. Acest tip de scris a fost dezvoltat de Institutul Coreean pentru persoanele cu dizabilități pentru a facilita recunoașterea și aplicarea subtitrărilor persoanelor în vârstă. Acesta va ajuta persoanele în vârstă, prezbice și cu vedere scăzută să recunoască și să aplice subtitrări care sunt de trei ori mai mari în comparație cu videoclipurile publicitare generale.

Viteza videoclipului este de așa natură încât va fi mai ușor pentru persoanele cu dizabilități să citească subtitrările. În plus, viteza videoclipului a fost determinată ținând cont de timpul de recunoaștere a subtitrărilor și au fost aplicate ilustrații și grafice cu linii clare.

Cuvântul bespoke este cel mai cunoscut pentru „relația sa” cu costumele confecționate pe măsură, la comandă, personalizate. Oxford English Dictionary leagă cuvântul și de fabricarea pantofilor la comandă la mijlocul anilor 1800.

Noul aspirator este bazat pe Bespoke Jetbot AI 2023, lansat în martie. În plus aplică o perie nouă cu o structură cu orificiu dublu de aspirație pentru a îndepărta mai eficient părul sau părul animalelor de companie. De asemenea, recunoaște oamenii și pisicile care urmăresc electrocasnice, mobilier, fire și câini. Are o imagine mai precisă și funcția inteligentă de „autoconducere AI”.

Un total de trei ediții speciale Bespoke Jet Bot AI au fost lansate de Samsung, inclusiv originalul Bespoke Jetbot AI. Acestea sunt deja la vânzare pe Samsung.com. Prețul de fabrică este de 1.599.000 de woni (aproximativ 1.100 de euro).