Bespoke Jet Bot AI 2023 cu funcții îmbunătățite de îngrijire a animalelor

247
Samsung Bespoke Jet Bot AI
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri robotul aspirator Bespoke Jet Bot AI 2023. Acesta are performanțe de curățare mai puternice și funcție îmbunătățită de îngrijire a animalelor de companie. Noul aspirator Bespoke Jet Bot AI 2023 a îmbunătățit performanța de curățare prin aplicarea unei noi structuri de perie. Peria cu structură de aspirație dublă este mai eficientă în îndepărtarea prafului sau a părului animalelor de companie. Datorită acestui lucru, puteți îndepărta cu ușurință părul de pe covoarele greu de întreținut.

Funcția „auto-conducere AI” de pe Samsung Bespoke Jet Bot AI 2023, care recunoaște cu exactitate chiar și structura casei și tipul de obiecte, a fost de asemenea îmbunătățită. Pe lângă aparatele de uz casnic, mobilierul, firele și câinii, recunoaște oamenii și pisicile, permițând o conducere autonomă mai precisă și inteligentă. Face acest lucru scanerul LIDAR de la bordul aspiratorului. Noul aspirator robot al companiei este un succesor al lui Samsung Jet Bot AI+.

Samsung Bespoke Jet Bot AI 2023 disponibil în culori satinate

Samsung Bespoke Jet Bot AI 2023 va colabora cu SmartThings. Noul aspirator Samsung acceptă diverse funcții de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi Jet Live. Cu camera instalată în produs, puteți verifica animalul de companie lăsat singur acasă în timp real. În același timp, puteți înregistra și salva viața de zi cu zi a animalului de companie sub formă de videoclip.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

De asemenea, aspiratorul detectează comportamentul anormal al animalului de companie. De exemplu, lătratul excesiv sau nemișcarea pentru o perioadă lungă de timp și trimite o notificare proprietarului. În plus, LED-ul UV este aplicat în interiorul „Stației de curățare” a aspiratorului pentru a suprima toate bacteriile din praful colectat.

Satinul este un tip de țesătură mătăsoasă, lucioasă și netedă. Satinul a fost fabricat inițial numai din mătase și a ajuns în Europa în secolul XII. Țesătura de satin era scumpă și purtată doar de persoanele din clasele superioare.

Aspiratoul Bespoke Jetbot AI 2023 a fost lansat în două culori: bej satinat și verde salvie satinat. Prețul de fabrică este de 1.599.000 de woni, aproximativ 1.145 de euro. Samsung nu a comunicat momentan disponibilitatea în alte țări a noului său aspirator robot inteligent.

„Samsung Bespoke Jetbot AI 2023 este un produs care a îmbunătățit funcțiile de îngrijire a animalelor de companie bazate pe tehnologia AI”. A spus Hwang Tae-hwan, vicepreședintele Samsung Electronics Korea, potrivit Samsung Newsroom.