Samsung Bespoke Jet Bot AI în ediții speciale în colaborare cu Max Dalton

194
Samsung Bespoke Jet Bot AI
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a colaborat cu ilustratorul de renume mondial „Max Dalton” pentru a dezvălui un aspirator în ediție specială numit Samsung Bespoke Jet Bot AI. Samsung și Max Dalton au lansat o ediție specială înainte de vernisajul expoziției „Max Dalton, Moments in Film 63 Episode 2” la „63 Art” în Seul pe data de 19 iunie.

Ediția specială Samsung Bespoke Jet Bot AI are două tipuri de carcase de aspirator. Este vorba despre lucrarea reprezentativă a lui Max Dalton, „Grand Budapest Hotel” și una „Bespoke Life”. „Îmi place să intru și să contribui la lumea cuiva prin munca mea.” A spus artistul Max Dalton a spus despre această lansare de aspiratoare personalizate, potrivit Samsung Newsroom.

Samsung Bespoke Jet Bot AI Special Edition Max Dalton

Aspiratorul cu ilustrația „The Grand Budapest Hotel” pe carcasă conține ilustrația originală a filmului din 2014 <The Grand Budapest Hotel> regizat de Wes Anderson. Este produsul principal dintre cele două modele elansate cu această ocazie. Aspiratorul „Bespoke Life” are pe partea superioară o ilustrație în stilul unic de pictură al lui Max Dalton, prin stratificarea spațiului, scoțând în evidență o viață personalizată cu electrocasnicele Samsung care se potrivesc diferitelor stiluri de viață ale utilizatorului.

Aspiratorul în ediție personalizată de Max Dalton este bazat pe Bespoke Jet Bot AI lansat în acest an. Aspiratorul recunoaște cu exactitate structura casei, aparatele de uz casnic, mobilierul, firele permițând o conducere autonomă mai precisă și inteligentă. În urmă cu aproximativ două luni Samsung a lansat și un „Bespoke Jet Bot AI” Special Edition pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Max Dalton este un ilustrator, pictor și muzician, născut la Buenos Aires, Argentina. Este cunoscut pentru ilustrațiile sale din bestsellerurile din The New York Times. A expus la expoziții de artă la New York, San Francisco, Los Angeles, Paris sau Seul.

Samsung Jet Bot AI este un robot aspirator inteligent cu capabilități de autogolire. Vine cu stația Clean care poate goli automat coșul de praf al aspiratorului, ajutând la întreținerea general din casă. Cu aplicația SmartThings puteți ajusta hărțile casei, puteți primi rapoarte de curățare și puteți configura programe personalizate. Samsung Jet Bot AI este unul dintre cele mai avansate aspiratoare robot de pe piață, oferind funcții premium pentru o casă inteligentă.